Beker - Blauw met drinktuit voor volwassenen Vitillity

3812425
12.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,1 Sterren
Beker - Blauw met drinktuit voor volwassenen Vitillity
12.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Beker met 2 tuitdeksel blauw om eenvoudiger te kunnen drinken

Soms kan het door lichamelijke ongemakken moeilijk zijn om uit een standaard beker te drinken. Het zou kunnen zijn dat je geen controle hebt over je handelingen, waardoor je sneller knoeit. Maar er zijn ook situaties waarin het belangrijk is om bij te houden hoeveel iemand drinkt. Dit is heel lastig met een standaard beker, omdat je dan precies moet weten hoeveel erin gaat. Als iemand alles op drinkt is dit nog wel te doen, maar als iemand het niet op drinkt dan weet je niet hoeveel iemand gedronken heeft. Voor deze situaties heeft VITILITY een beker inclusief twee tuit deksels. De ene tuitdeksel heeft een kleinere opening en is voor het drinken van dunne vloeistoffen. De andere tuitdeksel heeft een grotere opening en is voor het drinken van dikkere vloeistoffen, zoals vla of yoghurt. Door de tuitdeksel kan men makkelijk drinken zonder te knoeien. Tevens heeft de beker een maataanduiding, de maximale inhoud is 250 ml. Door de maataanduiding kan je zien hoeveel drinken erin de beker zit. Mocht iemand het drinken niet opdrinken kan je ook makkelijker zien hoeveel er nog in zit. Op deze manier is het heel eenvoudig om bij te houden hoeveel iemand drinkt. De beker is zowel magnetron als vaatwasmachinebestendig.

- De beker wordt geleverd met twee tuitdeksels. De ene tuitdeksel heeft een kleine opening van 4 mm en is voor het drinken van dunne vloeistoffen. Doordat de beker magnetronbestendig is kan je ook warme vloeistoffen zoals koffie of thee uit de beker drinken. De andere tuitdeksel heeft een bredere opening van 8 mm. Door de bredere opening kan je dikkere vloeistoffen uit de beker drinken zoals vla of yoghurt.

- De beker heeft een maataanduiding. De maximale inhoud is 250 ml. Hierdoor kan je makkelijker zien hoeveel drinken erin de beker zit en hoeveel men heeft gedronken. In bepaalde situaties is het belangrijk om te weten hoeveel iemand drinkt. Door deze beker is dat eenvoudig te controleren.

Specificaties

  • Merk: Vitility
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8718885919592
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Inhoud in liters: 0.2
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 63x63x122 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 46.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten