BioEnergiser Vibration Leg Trainer - Voet- en beenmassage apparaat - Bloedcirculatieapparaat - Zwart

Omschrijving

Voordelen van de Vibration Leg Trainer

De Vibration Leg Trainer is een massageapparaat dat osculatie en acupressuur combineert in één apparaat en geeft je een ontspannende en pijn verlichtende voet- en beenmassage. Het vibratie systeem is perfect afgestemd op de zool van jouw voeten. Plaats je voeten op het apparaat en de pijn in jouw vermoeide benen en voeten wordt verlicht, de bloedsomloop wordt verbeterd en de kracht in je spieren neemt toe. Tevens verlicht het vibratie voetmassage apparaat ongemakken die veroorzaakt worden door spataderen.

Elektrische voetmassage apparaat met vibratie en acupressuur massagekop

Dankzij de 20 vibratie snelheden en 5 verschillende programma’s kan je het apparaat helemaal instellen naar jouw wens. In de basis maakt het apparaat gebruik van trilling om je benen te masseren. Als extra ontspanningsoptie kun je de acupressuur massagekoppen aanzetten voor een stevige voetmassage. Uiteraard kun je het apparaat ook zonder extra massage gebruiken. Kies dan voor programma 5 of gebruik het apparaat zonder programma. Met de afstandsbediening kan je gemakkelijk de snelheid, intensiviteit en het programma aanpassen zonder op te hoeven staan.

Multifunctioneel massageapparaat

Met de Vibration Leg Trainer houd je jouw lichaam in beweging zonder te veel inspanning. Door gebruik te maken van dit apparaat worden je spieren steviger, worden spataderen vermindert en wordt tevens de bloedcirculatie verbeterd. Leg gewoon je benen op het beenmassageapparaat en laat het apparaat voor je werken. En dat is nog niet alles, want het voetmassageapparaat kan ook gebruikt worden om je armen, handen, rug en taille te masseren. Een multifunctioneel apparaat dus! Het massageapparaat is geschikt voor personen van alle leeftijden.

Niet gevonden wat je zoekt?

Ben je op zoek naar een apparaat dat niet trilt en gebruik maakt van EMS (Electronic Muscle Stimulation) techniek? Dan zijn de elektrische spierstimulator apparaten van Circulation Maxx, zoals de Reflexology, Reviver en Revitaliser de geschikte apparaten voor jou. Deze trillen niet, maar gebruiken elektrische impulsen. 

Specificaties

  • Merk: Bioenergiser
  • EAN: 8719128648286
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten