Black Box Glendon Set van 2 kerstbomen en kerstkrans LED

4,2 Sterren
6 beoordelingen
1890736
116.99
Je kunt 23 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 23 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Black Box Glendon Set van 2 kerstbomen en kerstkrans LED
116.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Creëer een warm welkom bij de voordeur met de Glendon dennengroen set uit de collectie van Black Box trees. Met deze set haal je kerst in huis! De set bestaat uit twee kunstkerstbomen in pot met een hoogte van 90 cm en een dennengroen krans met een diameter van 45 cm. Aan het uiteinde van elk dennennaaldje zit een klein wit puntje wat een frosted effect geeft. Het elektrische segment van dit product is volledig gecertificeerd en geschikt voor gebruik buitenshuis, maar ook in woonkamer of vensterbank heb je met de Glendon denengroen set een echte blikvanger gedurende de feestdagen.

Verlichting
De kerstbomen zijn voorzien van 30 warm witte LED lampjes en in de krans zitten 25 lampjes netjes verwerkt. De zuinige LED verlichting werkt op batterijen dus je bent niet afhankelijk van een stopcontact. Zowel de boompjes als de krans zijn voorzien van een timer waardoor de verlichting elke avond op dezelfde tijd aan en na 6 uur weer automatisch uit gaat. Je hebt er dus geen omkijken naar. Super handig deze dennengroen set van Black Box! 

 

Constructie

Door het praktische formaat is er zowel binnen als buiten wel een mooi plekje voor deze dennengroen set te vinden. De Glendon kunstkerstboom met een hoogte van 90 cm bestaat uit 88 zijtakken. De boom is makkelijk op te zetten, want omdat de takken om de stam gewikkeld zitten, hoef je de boom alleen maar in model te vouwen. De tak en de naalden vormen een stevig geheel en zowel de kerstbomen als de krans kunnen tegen een stootje. De kunstkerstboom staat stevig  in een zwarte plastic  pot en is klaar voor de feestdagen! 

 

Black Box 

Black Box bomen worden gemaakt van hoogwaardige materialen met brandvertragende eigenschappen.
Het niet-elektrische segment van de Glendon set kan ook buitenshuis worden gebruikt, echter de materialen die gebruikt zijn in dit product kunnen door weersomstandigheden hun oorspronkelijke kenmerken verliezen. Daarom adviseren wij dit product niet in de regen te zetten en alleen tijdens de kerstperiode buitenshuis te gebruiken.

 

Deze dennengroen set uit de Black Box Potted collectie met 2 jaar garantie en 2 jaar garantie op de verlichting zorgt voor een gezellige kerstsfeer en is een echte blikvanger deze feestdagen! 

Specificaties

  • Merk: Black Box
  • Artikelnummer: 4811100
  • EAN: 8718861442533
  • Aantal lampjes: 30
  • Opbouwmethode: Paraplusysteem
  • Inclusief lampjes: Ja
  • Aantal takken: 88
  • Lichtkleur: Warm wit
  • Kleur: Groen
  • Afmeting (cm): 45x45x90 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten