Blokker is van ons allemaal! spaar nu bij iedere aankoop voor een Blokje Blokker

Blokker is er voor alle Nederlanders en met Blokjes Blokker wordt de winkel een beetje van alle Nederlanders. Zo kunnen wij samen delen in het succes en Blokker echt van ons allemaal maken. In de Blokker&jij app kan je 20 gespaarde punten omwisselen in 1 Blokje Blokker. Elk Blokje Blokker vertegenwoordigt een certificaat van een aandeel in Blokker. Indien Blokker winst maakt en dividend uitkeert, hebben Blokjes (certificaat) Houders ook recht op dividend. Nu is Blokker nog geen beursgenoteerd bedrijf. Mocht Blokker in de toekomst naar de beurs gaan, dan kunnen de certificaten eventueel worden omgezet in aandelen Blokker of gelijkwaardige effecten.

hoe werkt het?

  1. Via het Blokker&jij spaarprogramma ontvang je bij besteding van iedere 5 euro 1 spaarpunt. Heb je 20 punten gespaard? Dan kan je die omzetten naar een Blokje Blokker.
  2. Voor de registratie en het toekennen van de Blokjes werken we samen met Bits of Stock. Om Blokjes (certificaat) houder te worden heb je daarom een Bits of Stock account nodig, waar we jouw Blokjes Blokker op kunnen bijschrijven.
  3. Start de activatie vanuit de Blokker app door je punten in te wisselen. Zodra je dit hebt gedaan wordt er een voucher aangemaakt. Volg de instructies op deze voucher om de Bits of Stock app te downloaden en je Blokjes Blokker te verkrijgen.

Lees hier de meest gestelde vragen over Blokjes Blokker.