Blokker Solar Lampion Rislampa lavendel - 30cm

3406337
3.00
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*
Blokker Solar Lampion Rislampa lavendel - 30cm
3.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

2e halve prijs

van donderdag 11 juli t/m zondag 4 augustus 2e halve prijs op alle solar verlichting. Bekijk hier de deelnemende artikelen.

10% korting Zomervoordeel – Blokker app

van maandag 22 juli t/m zondag 4 augustus 10% bonkorting tijdens onze Zomervoordeel actie. Geldt ook op alle prijspakkeraanbiedingen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Download de Blokker app in de appstore, activeer de korting in de app, log in met je Blokker account op de website en profiteer van de korting. Of verzilver deze in de winkel. Voor meer informatie klik hier.

Productomschrijving

Geef je tuin extra sfeer met solar lampionnen van Blokker! Deze Blokker Solar Lampion Rislampa in lavendel kan gemakkelijk opgeladen worden door middel van het solarpaneel en is 30cm breed. De paarse lampion Rislampa is verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en maten!


Over Blokker

Het Blokker Eigen Merk is gebouwd op drie belangrijke pijlers: kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs, de zekerheid dat er altijd een Blokker winkel dichtbij is en een ijzersterk en compleet assortiment huishoudproducten. Ons Blokker merk kom je binnen alle afdelingen van Blokker tegen. Van schoonmaken tot koken en tafelen, van opruimen tot gezellig maken, van opstaan tot slapen gaan. Voor ieders smaak zit er iets bij, en we verliezen de functionaliteit nooit uit het oog. Blokker heeft het in huis!Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0006881
  • EAN: 8718827256181
  • Kleur: Paars
  • Afmeting (cm): 30 (B)

Beoordelingen

Gesponsorde producten