Blokker stofzuigerzak AEG, Electrolux, Philips s-bag ph99 - 10 stuks

4.871 Sterren
31 beoordelingen
Blokker stofzuigerzak AEG, Electrolux, Philips s-bag ph99 - 10 stuks
Blokker stofzuigerzak AEG, Electrolux, Philips s-bag ph99 - 10 stuks
Bekijk video(s)
1445742
7.00
Dit product is uitverkocht

2e halve prijs op stofzuigerzakken

t/m 9 mei 2e halve prijs op stofzuigerzakken. Bekijk hier de deelnemende artikelen

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze voordelige Blokker stofzuigerzakken AEG, Electrolux, Philips s-bag ph99 - 10 stuks - zijn geschikt voor diverse A-merken stofzuigers.

Geen wolkje stof. Een schone vloer. Waar je heerlijk op kunt leven. Voor het beste resultaat kies je de stofzuigerzakken van Blokker. Het krachtige filter bestaat uit meerdere lagen in Microfilt Plus-kwaliteit. Zo filter je zelfs het fijnste stof en wordt je huis hygiënisch schoon. De Blokker stofzuigerzakken zijn gemaakt voor elke stofzuiger en passen dus altijd perfect. De zak is eenvoudig aan te brengen; volg de handleiding van de stofzuigerfabrikant. Voor vele modellen AEG, Electrolux, Philips, Progress en Volta (zie afbeelding).
Over Blokker

Het Blokker Eigen Merk is gebouwd op drie belangrijke pijlers: kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs, de zekerheid dat er altijd een Blokker winkel dichtbij is en een ijzersterk en compleet assortiment huishoudproducten. Ons Blokker merk kom je binnen alle afdelingen van Blokker tegen. Van schoonmaken tot koken en tafelen, van opruimen tot gezellig maken, van opstaan tot slapen gaan. Voor ieders smaak zit er iets bij, en we verliezen de functionaliteit nooit uit het oog. Blokker heeft het in huis!

Specificaties

  • Merk: Blokker
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0526020
  • EAN: 8718827090587
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 260.0

Reviews

Gesponsorde producten