BlueM Tandpasta 75 ml - Fluoride

2366088
15.45
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TandenborstelCOM
4.36 Sterren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

BlueM Oxygen for health - een revolutie in mondverzorging

De tandpasta’s van BlueM worden vervaardigd met actieve zuurstof. De tandpasta is perfect voor de dagelijkse verzorging van uw gebit. Door de toevoeging van fluoride zal uw gebit extra verzorgd worden tijdens het poetsen.

BlueM Oxygen Fluoride tandpasta met calciumfluoride

Voor de mensen die er van overtuigd zijn dat het beter is om fluoride in tandpasta te hebben, heeft BlueM de Oxygen Fluoride tandpasta ontwikkeld. In de meeste tandpasta’s is chemische jodiumfluoride, natriumfluoride of tinfluoride toegevoegd. BlueM heeft gekozen voor een natuurlijker alternatief, namelijk calciumfluoride. Calciumfluoride is een vorm van fluoride die zelf in de natuur aanwezig is, daardoor is deze variant fluoridezout niet giftig. De werkzame hoeveelheid is 1000 ppm/F.

Werkzame stoffen in BlueM tandpasta’s met actieve zuurstof

De werkzame stoffen in de tandpasta’s van BlueM zijn anders dan u normaal gesproken verwacht bij een tandpasta. Actieve zuurstof wordt onder andere gehaald uit honing, lactoferrine en xylitol.

Honing wordt volledig omgezet in actieve zuurstof en glunconolactone, dus er is geen suiker meer aanwezig om de tanden aan te tasten. De omgezette actieve zuurstof houdt bacteriën tegen, verbetert de doorbloeding van het tandvlees en zorgt daarmee voor de bevordering van wondgenezing in de mond.

Lactoferrine werkt ontstekingsremmend. Het is een eiwit die van nature in het speeksel zit en heeft een immuunverhogende werking. Tevens houdt lactoferrine de groei van schimmels en gisten tegen om de tanden en tandvlees optimaal te verzorgen.

Xylitol is een natuurlijke zoetstof die door BlueM wordt gehaald uit berkenstam. Deze stof geeft de tandpasta een frisse smaak. Xylitol zorgt er ook voor dat de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor tandbederf zich minder goed kunnen hechten aan tanden en tandvlees. Ook heeft het van nature een bevochtigende werking, waardoor een droge mond tegen wordt gegaan.

Poets uw tanden op de juiste manier

De tandpasta is meer vloeibaar dan u van een tandpasta bent gewend. Uit onderzoek is gebleken dat dit beter is voor de mondverzorging, omdat dikke tandpasta de borstelharen kan belemmeren om hun reinigende werking goed te kunnen doen.

Gebruik niet meer tandpasta dan het formaat van een erwt. Poets uw tanden tweemaal daags 2 minuten voor de beste mondverzorging. Spuw na het poetsen de tandpasta uit en slik deze niet in.

Inhoud van de verpakking
  • BlueM Oxygen Fluoride Tandpasta
  • 75 ml

Specificaties

  • Merk: BlueM
  • Merk: BlueM
  • EAN: 0696859328367
  • Geschikt voor type mondzorg: Tandplak Ontstoken tandvlees
  • Met fluoride: Ja

Reviews

Gesponsorde producten