Bluetooth Selfiestick Monopod, Zwart - Celly

3406642
37.59
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
Bluetooth Selfiestick Monopod, Zwart - Celly
37.59
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Bluetooth Selfiestick Monopod, Zwart - Celly

De Monopod Selfiestick van Celly is het ideale accessoire voor smartphonegebruikers, die de mooiste shots op ieder moment willen vastleggen met zichzelf of anderen. Denk eens aan de perfecte selfie met de Eiffeltoren op de achtergrond, of jouw mooiste huwelijksreis selfie met de Chinese Muur als decor? Met de Monopod ben je altijd verzekerd van de perfecte selfie! Jouw smartphone is gemakkelijk vast te klemmen in de (tot acht centimeter) verstelbare klem en zorgt voor een veilige stabiliteit. Druk op de knoppen op de stick om de perfecte selfie te maken en jouw volgers zullen versteld staan!

Specificaties:

Bluetooth versie 3.0Stand-by tijd: 7 dagenTot maar liefst 10.000 shots te gebruikenOplaadtijd: 30 minutenDraadloos bereik: 10 meter

Pluspunten:

Micro-USB kabel inbegrepenMaximale lengte stick: 60 centimeterKoppelbaar aan jouw smartphone door middel van Bluetooth

Minpunt:

Misschien heb je de stick liever in de kleur wit?

Wat je ook nodig hebt voor jouw smartphone, tablet of action cam, je vindt het bij Celly! Of het nu thuis, op het werk, op reis of tijdens het sporten is, bij iedere gelegenheid is dit fantastische merk jouw nieuwe vriend op het gebied van elektronische gadgets of accessoires. Het Italiaanse merk Celly beschikt over een ruim assortiment aan artikelen om mee op te laden, muziek te luisteren, jouw telefoon te beschermen of gewoon als must-have. Door innovatie, strak design en de mogelijkheden tot uitbreiding van artikelen is Celly een naam welke zich met trots gevestigd heeft in de wereld van de moderne technologie.

Specificaties

  • EAN: 8021735741510
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten