BMAX TPU soft case hoesje voor iPhone 11 - Clear/Transparant

3587310
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

BMAX TPU soft case hoesje voor iPhone 11 - Clear/Transparant

Kies voor een uitstekende bescherming
Als je een iPhone 11 in bezit hebt, beschik je over een uitstekende en moderne smartphone waar je natuurlijk trots op bent. Natuurlijk wil je jouw mobiele telefoon zo goed mogelijk beschermen via een goed transparant telefoonhoesje. Een ideaal hoesje is dan deze doorzichtige BMAX TPU soft case voor de iPhone 11. Dit transparant telefoonhoesje voor iPhone 11 modellen is gemaakt van siliconenmateriaal, dat zorgt voor een uitstekende bescherming. Mocht jouw smartphone uit je handen glippen, dan vangt deze TPU soft case de klap voor je op en blijft jouw toestel onbeschadigd.

Belangrijke voordelen van het BMAX TPU soft case hoesje
Naast een perfecte bescherming tegen schade, schermbreuken, krassen of, erger nog, een compleet defecte telefoon, biedt dit BMAX TPU soft case hoesje zijn gebruikers nog meer voordelen. In de eerste plaats is de doorzichtigheid van dit transparant telefoonhoesje. De BMAX TPU heeft als transparant telefoonhoesje het grote voordeel dat de fraaie vormgeving van jouw iPhone 11 volledig tot zijn recht komt. Een tweede pluspunt van dit handige hoesje is het gegeven dat deze soft case erg dun is. Hierdoor heb je niet echt het idee dat er een hoesjes om jouw smartphone heen zit en neemt het toestel mét hoesje nauwelijks extra ruimte in. Ten slotte is dit hoesje stijlvol en eigentijds qua ontwerp. Het oog wil ook wat. Met dit hoesje maakt je in visueel opzicht echt indruk!

Snelle bezorging
Wil je dit uitstekende telefoonhoesje snel in huis hebben? Bestel hem dan nu en bescherm jouw iPhone 11 zo optimaal mogelijk! Want dit hoesje is volledig shockproof en heeft zelfs een certificaat van het Amerikaanse leger vanwege de indrukwekkende schokbestendigheid.

Specificaties

  • EAN: 8719688018918
  • Geschikt voor telefoon merk: Apple
  • Geschikt voor telefoon model: iPhone 11
  • Type hoesje: Back Cover
  • Kleur: Transparant
  • Materiaal: TPU

Beoordelingen

Gesponsorde producten