Bonfeu BonGiano SP Ø30x128 cm.

1929378
183.41
Je kunt 36 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 36 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hermie
4,2 Sterren
Bonfeu BonGiano SP Ø30x128 cm.
183.41
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Opzoek naar een multifunctionele stoere haard? Dan ben je bij de Bonfeu BonGiano SP aan het juiste adres! Deze stalen tuinhaard van Bonfeu kenmerkt zich door zijn drie stalen poten. De haard is gemaakt van staal en heeft een robuust design.


Dankzij het bijgeleverde grillrooster/wokring kan je deze haard goed gebruiken om op te koken. De wokring kan namelijk bovenop de haard worden geplaatst waardoor je heerlijk op hout kan koken. Liever grillen? Plaats dan het grillrooster bovenop. Zo geniet je niet alleen van de warmte, maar ook van een heerlijke maaltijd.


Verder kenmerkt de haard zich door zijn vierkante model met ronde schoorsteen. Je hoeft niet bang te zijn voor rondspringende vonken, want deze worden tegengehouden door het gaas aan de voorzijde. 


De voordelen van deze tuinhaard
Een robuuste en stoere tuinhaard Kan gebruikt worden om mee te koken dankzij het meegeleverde grillrooster/wokring Gemaakt van hoogwaardig staal waardoor hij lang mee gaat Voorzien van een vonkenscherm Voorzien van een schoorsteen waardoor je veel minder last hebt van de rook Kan geplaatst worden onder een overkapping of op een veranda Gratis geleverd in Nederland en België door Designtuinhaarden Heb je deze haard besteld? Schrijf dan een review en krijg van ons een lekker flesje wijn cadeau
Wat je allemaal geleverd krijgt

Deze haard wordt geleverd met de volgende accessoires: 

Grillrooster RVS wokring Deksel (voor de kookplaat) Gaasdeurtje 
Wat je er nog bij kunt bestellen

Verder is deze haard uit te breiden met: 

Beschermhoes Dichte deur om er een rookoven van te maken (deze komt later in het jaar in ons assortiment)
De haard zelf 
De haard heeft een afmeting van Ø30x48 cm Is gemaakt van 1,3 mm dik staal  De topplaat is gemaakt van 2 mm dik staal De pootjes hebben een hoogte van 41 cm Het rookkanaal heeft een diameter van 8 cm en een hoogte van 46 cm en is gemaakt van 1,3 mm dik staal. 

Specificaties

  • EAN: 8717953288455
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten