Boob tape 5 meter + tepel covers - BH Tape - Plak BH

Omschrijving

Heb je een mooi jurkje, maar is je normale bh zichtbaar? En wil je je borsten de perfecte ondersteuning geven zonder BH? Dan is deze Boop tape echt iets voor jou!

Zoek je een oplossing voor een backless jurk of een jurk met een diepe V-hals? De Booptape geeft je decolleté en de ondersteuning zonder dat je hier een BH voor nodig hebt. Voel je vrij en comfortabel in je meest onthullende jurken. Zo kun je precies de decolleté creëren die je wilt hebben. De Booptape is ideaal onder je diepe v-neck jurk, trouw jurk, backless/strapless shirt, bikini’s, en trouwjurk. De tape is onzichtbaar en je borsten zullen perfect op hun plek blijven. Met de bijgeleverde Tepel Covers heb jij een complete set waardoor je er oogverblindend uitziet zonder. Kriebelende en zichtbare bh’s zijn hiermee verleden tijd!

Lift je borsten eenvoudig!
Doordat je de Booptape zo kunt afstellen als je wilt kan je ook je borsten ermee liften, dit werkt perfect onder een jurkje of shirt. Doordat er gebruik is gemaakt van elastaan is de Booptape tot wel 180% uit te rekken zodat het liften makkelijker wordt en aangenamer voelt. De Booptape biedt bovendien ook nog ondersteuning van de borsten voor een comfortabel en vrij gevoel. Het product knelt niet!

Kwaliteit voorop
De Booptape is 5 cm breed en maar liefst 5 meter lang! Hierdoor heb jij genoeg Booptape om te experimenteren welke manieren het beste bij jou passen. De Booptape is van medische kwaliteit en bevat geen schadelijke stoffen. Tevens is de Booptape hypoallergeen en daarmee ook vrij van latex waardoor het ook geschikt is voor de gevoelige huid.

De booptape in het kort:
? Ademend en rekbaar
? Niet reflecterend
? Directe lift van je borsten
? Anti slip
? Blijft de hele dag op zijn plaats
? Zweetvrij
? Pijnloos te verwijderen

 Specificaties:
- Kleur: Huidskleur
- Materiaal: Elastaan
- Afmetingen (lxbxh): 500 cm x 5 cm x 0,1 cm
- Gewicht: 200 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720254318349

Beoordelingen

Gesponsorde producten