Börner Mandoline Ideale wafel- en rimpelsnijder 3 snijdiktes BPA-vrij en Roestvrij Paars

2399909
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Heb je moeite om je kinderen fruit en groenten te eten geven? Het is van cruciaal belang voor onze gezondheid, maar kinderen willen maar wat graag dit voedsel overslaan. Maak gebruik van de Börner Rimpel Snijder en maak je fruit en groente golvend of andere interessante vormen. Kinderen zullen dan jouw klaargemaakte eten ineens fantastisch vinden!

Een feestje op tafel
Jij snijdt met gemak fruit en groente in golfjes, waarbij de afstand 6,0 mm of 9,0 mm is. Verras je gasten en kinderen met golfjes in jouw groente en fruit. Creëer je eigen feestje op tafel.

De vingers zijn veilig
De Börner Rimpel Snijder zorgt ervoor dat je sneller de ingrediënten fijn kunt snijden, waarbij het apparaat ook nog eens veilig in gebruik is. Er is een houder aanwezig die ervoor zorgt dat jij je nooit in je vingers kunt snijden. Ben je klaar met het snijden van jouw knoflook, ui, aardappel of fruit? Dan maak je dit apparaat eenvoudig schoon onder stromend water.

Roestvrij en BPA-vrij
De messen zijn roestvrij en het gehele product is BPA-vrij. BPA zit vaak in plastic en kan schadelijk zijn, maar de Börner Mandoline is volledig vrij van BPA. Dit product is dan ook streng getest op kwaliteitsborging. Goed om te weten voor het bereiden van gezond voedsel voor jezelf en voor je kind.

Verkrijgbaar in andere kleuren en maten
Om het nog wat mooier te maken, kun je voor deze groentesnijder kiezen tussen verschillende kleuren. Het product is namelijk ook verkrijgbaar in het rood, wit én in het oranje. En als je liever jouw groenten en fruit in andere diktes wil snijden, is dat mogelijk! Er zijn verschillende Börner Snijders met andere diktes en aantal mesjes. Geniet van het ruime assortiment!

Specificaties

  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4018093580411

Beoordelingen

Gesponsorde producten