Börner Rasp Rasp Groente en Fruit in dunne reepjes BPA-vrij en Roestvrij Rood

2399898
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wil jij een rasp die voor elke ingrediënt perfect werkt? Een rasp waarmee je efficiënt te werk kunt gaan? Ga dan voor de Börner PowerLine Rasp. Deze rasp is er juist op ontworpen om snel en eenvoudig mee aan de slag te gaan, waarbij het schoonmaken ook zeer simpel kan gebeuren.

De vingers zijn veilig
De Börner PowerLine Rasp zorgt ervoor dat je sneller de ingrediënten fijn kunt raspen of kunt schillen, waarbij het apparaat ook nog eens veilig in gebruik is. Er is een houder aanwezig die ervoor zorgt dat je nooit je vingers kunt bezeren. En om het nog wat mooier te maken, kun je kiezen tussen verschillende kleuren waarmee je wil snijden. Het product is verkrijgbaar in het groen, oranje, rood, paars en wit.

Gemakkelijk in gebruik en schoonmaken
De rasp is zeer makkelijk in gebruik. Je kunt alle ingrediënten met deze rasp bewerken. Je hoeft niet af te wisselen tussen verschillende keukengerei. Het apparaat heeft twee verschillende zijdes, waardoor je kunt kiezen hoe jouw voedsel eruit komt te zien. Het product is enorm eenvoudig schoon te maken. Ga voor gangbaar gebruik en makkelijk op te bergen.

Verkrijgbaar in andere kleuren en maten
Om het nog wat mooier te maken, kun je voor deze rasp kiezen tussen verschillende kleuren. Het product is namelijk ook verkrijgbaar in het rood, wit, groen, paars én in het oranje.

Specificaties

  • Merk: Merkloos
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4018093560611

Beoordelingen

Gesponsorde producten