Boska Choco Fondue Petit Marie - Au bain-marie chocoladefondue - 250ml

3705167
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Boska Choco Fondue Petit Marie - Au bain-marie chocoladefondue - 250ml
19.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Geniet van chocoladefondue die nooit aanbrandt met de BOSKA Choco Fondue Petit Marie. Ja je leest het goed! Door de au bain-marie methode van deze complete fondue set blijft de chocolade op zijn best, ook als hij urenlang aan staat. De keramieken fonduepan biedt met een inhoud van 250 ml genoeg ruimte voor 200 gram chocoladefondue (genoeg voor 2 personen).

Je geniet urenlang van gesmolten chocolade met deze stijlvolle chocoladefondueset. De chocolade blijft dankzij de au bain-marie werking op een ideale temperatuur van 40-45 °C. Dit voorkomt dat de chocoladefondue bitter wordt of aanbrandt.

In deze fondueset vind je alles wat je nodig hebt voor een smaakvolle chocoladefondue. Op het onderstel houdt een waxinelichtje en het water tussen de twee keramieken pannetjes de chocolade voor je warm. Marshmallows of vers fruit dip je sierlijk met de twee fonduevorkjes in de gesmolten chocolade.

De fonduepan is enkel geschikt voor gebruik in/op: magnetron. Indien je alleen een andere hittebron hebt – zoals inductie of elektrische kookplaat – raden we je aan om een andere pan te gebruiken om de fondue warm te maken.

Nog een voordeel: het kleinste fonduepannetje is geschikt voor gebruik in de magnetron. Zo is de chocoladefondue snel warm. De twee compacte fonduepannen en de fonduevorken zijn vaatwasserbestendig. Volg de bijgeleverde recepten of laat je fantasie de vrije loop. Je krijgt standaard 10 jaar garantie op de BOSKA Choco Fondue Petit Marie.

Specificaties

  • Merk: Boska
  • Garantietermijn: 10 jaar
  • EAN: 8713638050362
  • Maximaal aantal personen: 2
  • Aantal vorken: 2
  • Warmtebron: Oven
  • Inhoud in liters: 0.25
  • Kleur: Bruin
  • Afmeting (cm): 12x11,5x13 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten