Boska Hollands Kaasmes Monaco+ Nr.8 - RVS - Vaatwasserbestendig

2508169
27.49
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Boska Hollands Kaasmes Monaco+ Nr.8 - RVS - Vaatwasserbestendig
27.49
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Met het BOSKA Hollands Kaasmes Monaco+ is het snijden van rechte stukken kaas een fluitje van een cent. Dit vaatwasserbestendige mes is gemaakt van roestvrijstaal. Het lemmet is non-stick door het wafelpatroon en BSF™. Met een wiegende beweging snij je ook veilig en eenvoudig door harde kaaskorsten en pizza heen.

Dit handige kaasmes is geschikt voor het snijden van half harde en harde kaas zoals oude Hollandse kaas en cheddar. Door de wiegende beweging ga je eenvoudig door harde kaaskorsten heen, maar snij je ook kaarsrecht.

Door het wafelpatroon en BSF™ is het lemmet non-stick. Deze speciale anti-kleef methode blijft de gehele levensduur van het mes even sterk. Dit maakt het snijden van bijvoorbeeld pizza ook zeer prettig.

Snijden met dit vaatwasserbestendige mes is veiliger dan met andere messen. Je handen steunen tijdens het snijden op de twee handvatten van het kaasmes. Hierdoor blijven je vingers bij het snijvlak vandaan en zul je nooit per ongeluk in je vingers snijden.

Dit handige kaasmes is onderdeel van de BOSKA Monaco+ collectie; een lijn die ontstaan is uit 120 jaar aan ervaring in het maken van tools voor kaas. Hierdoor beschikt het over de beste eigenschappen voor het snijden van kaas. Je krijgt standaard levenslange garantie op het BOSKA Hollands Kaasmes Monaco+. Dat wordt genieten!

Specificaties

  • Merk: Boska
  • Garantietermijn: 10 jaar
  • EAN: 8713638050843
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 25x5x6 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 168.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten