Boska Kaasmessenset Mini Monaco+ - 4 Mesjes Voor Elke Kaas - Zilver

2439737
43.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Boska Kaasmessenset Mini Monaco+ - 4 Mesjes Voor Elke Kaas - Zilver
43.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Serveer een heerlijk kaasplankje met de Kaasmessenset Mini Monaco+ van BOSKA. De roestvrijstalen messen zijn compact en extra non-stick. Doordat ze de juiste eigenschappen bevatten voor het snijden van elk type kaas, is deze set een must have voor elke kaasliefhebber.

Doordat deze set tot de Monaco+ collectie behoort, weet je zeker dat het tot de crème-de-la-crème onder de kaasmessen behoort. Deze collectie is namelijk ontstaan uit meer dan 120 jaar aan ervaring in het maken van kaasgereedschappen. Zo heeft deze kaasmessenset de beste eigenschappen om het snijden zo eenvoudig mogelijk voor je te maken.

Voor zachte kaas gebruik je het smeermes en voor zachte kazen het mes met de gaten erin. Stukjes half harde kaas prik je aan het mes met de gevorkte punt en harde kaas breek je met het Parmesanmes.

De Kaasmessenset Mini Monaco+ van BOSKA is perfect om cadeau te doen aan echte foodlovers en levensgenieters. Dus ben je op zoek naar een uniek en origineel cadeau voor bijvoorbeeld Kerst, een bruiloft, Vaderdag en Moederdag, Valentijnsdag of een verjaardag? Dan hoef je niet langer te zoeken. Deze messenset is geschikt als cadeau voor zowel mannen als vrouwen en past bij elke gelegenheid. Doe er een mooie strik omheen en je hebt het ultieme cadeau te pakken!

Na gebruik mogen de kaasmessen de vaatwasser in. Je krijgt standaard levenslange garantie op de Kaasmessenset Mini Monaco+ van BOSKA. Zo heb je er nog jarenlang plezier van.

Specificaties

  • Merk: Boska
  • Garantietermijn: 10 jaar
  • EAN: 8713638046853
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 16x2,7x0,7 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten