Boska Kaasmessenset Oslo+ - Voor elk type kaas - Non-stick - Eikenhout

3805762
54.99
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Boska Kaasmessenset Oslo+ - Voor elk type kaas - Non-stick - Eikenhout
54.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Met de Kaasmessenset Oslo+ heb je een stijlvol mes voor het snijden van elk type kaas. Deze messenset bevat 3 oersterke kaasmessen met ergonomisch handvat van Europees eikenhout. Extra non-stick door BSF™ en gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrijstaal. Hét cadeau en een must have voor echte kaasliefhebbers.

Van een zachte brie tot een zeer harde Parmezaanse kaas; met deze set heb je een geschikt mes voor elk type kaas. Kaasmes Zacht - door het smalle lemmet blijft zachtere kaas zoals camembert niet kleven. Kaasmes Halfzacht - door de gaten geschikt voor zachte en half harde kazen zoals een jonge Goudse kaas. Kaasmes Hard - superscherp en geschikt voor het breken van harde kazen zoals Parmezaanse kaas.

Door het diamantpatroon op deze messen en BSF™ heb je minder weerstand tijdens het gebruik. Ook blijft zachtere kaas niet kleven. Het voordeel van deze non-stick methode is dat het niet slijt en de gehele levensduur van het mes even sterk blijft.

Met deze kaasmessen haal je een set keukenhulpjes van hoge kwaliteit in huis. De messen maken onderdeel uit van de Oslo+ collectie. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en Europees eikenhout. Het RVS loopt door tot in het houten handvat, wat het kaasmes extra stevig en stabiel maakt.

Doordat het handvat van hout gemaakt is, mogen de messen niet in de vaatwasser. Was de kaasmessen daarom met de hand af in warm water met een beetje afwasmiddel. Laat het mes niet in het water weken. Spray het hout regelmatig in met BOSKA Plankolie (apart verkrijgbaar) om het te beschermen tegen barsten en vlekken.

Je krijgt standaard Levenslange garantie - Cadeautip voor op het verlanglijstjeop de Kaasmessenset Oslo+ van BOSKA. Hét bewijs dat je kiest voor Food Tools van zeer hoge kwaliteit. Goed voor je portemonnee en goed voor het milieu. Zo hoef nooit meer een nieuwe set te kopen en geniet je je hele leven lang van de lekkerste kazen.

Specificaties

  • Merk: Boska
  • Garantietermijn: Levenslang
  • EAN: 8713638052175
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 25x3x1,5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 160.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten