Boska Kaasschaaf Mini Van Gogh - Keramiek - Amandelbloesem

2525771
17.94
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
EP-Beerepoot
3,9 Sterren
Boska Kaasschaaf Mini Van Gogh - Keramiek - Amandelbloesem
17.94
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Compact formaat

Schaaf je favoriete kaas met de Kaasschaaf Mini Van Gogh. Compact van formaat, dus handig voor bij een kaasplankje. Het bekende kunstwerk ‘Amandelbloesem’ is op het keramieken handvat van deze roestvrijstalen schaaf afgebeeld. Een perfecte manier om je liefde voor kunst met het eten van kaas te combineren.

Smaakvol

Deze kaasschaaf is speciaal ontwikkeld voor het schaven van half harde en harde kaas. In een handomdraai heb je smaakvolle, dunne plakken kaas. De schaaf is gemaakt van roestvrijstaal. Hierdoor blijft hij ook bij veelvuldig gebruik nog lang scherp.

Amandelbloesem

Op het keramieken handvat van deze kaasschaaf is het schilderij ‘Amandelbloesem’ afgebeeld. Dit is één van de meesterwerken van Vincent van Gogh. In de Van Gogh collectie van BOSKA vind je nog meer Cheesewares met ‘Amandelbloesem’ en andere schilderijen van deze Nederlandse schilder.

Na gebruik

Was de kaasschaaf na gebruik met de hand af. Een sopje van afwasmiddel en warm water doet wonderen. Het is af te raden om het in de vaatwasser mee te laten draaien. Je krijgt standaard 10 jaar garantie - Cadeautip voor op het verlanglijstje - op Kaasschaaf Mini Van Gogh - Amandelbloesem van BOSKA. Zo geniet je nog jarenlang van de heerlijkste kaasplankjes!

Specificaties

  • Merk: Boska
  • Garantietermijn: 10 jaar
  • EAN: 8713638042787
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: Keramiek RVS
  • Afmeting (cm): 16x5,3x1,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten