Boska Kaasschaaf Monaco+ - met een Non-Stick Schaafblad - Zilver

2184914
16.49
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Boska Kaasschaaf Monaco+ - met een Non-Stick Schaafblad - Zilver Boska kaasschaaf Monaco+ Special Dark Edition
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Boska Kaasschaaf Monaco+ - met een Non-Stick Schaafblad - Zilver
16.49
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Het summum van schaven: dat is de Kaasschaaf Monaco+ van BOSKA. Deze revolutionaire kaasschaaf, bekroond met een Red Dot Design Award, biedt je de beste oplossing voor het schaven van half harde tot harde kaas. Ruim 120 jaar is in één lijn verwerkt: de Monaco+ lijn. Schaven was nog nooit zo eenvoudig als met deze roestvrijstalen kaasschaaf.

Met deze kaasschaaf is het schaven van perfecte plakken kaas een fluitje van een cent. Vers geschaafde kaas is nou eenmaal veel smaakvoller dan voorverpakte kaasplakken. Het wafelpatroon op het blad en de ribbels in het snijgedeelte zorgen voor minder weerstand en contact met de kaas. Hierdoor glij je met gemak door de kaas heen. Het mes is non-stick door BSF™. Deze speciale anti-kleef methode blijft de gehele levensduur van het mes even sterk. De gepatenteerde non-stick behandeling voorkomt dat de kaas blijft plakken of oprolt.

De Kaasschaaf Monaco+ van BOSKA is perfect om cadeau te doen aan echte foodlovers en levensgenieters. Dus ben je op zoek naar een uniek en origineel cadeau voor bijvoorbeeld Kerst, een bruiloft, Vaderdag en Moederdag, Valentijnsdag of een verjaardag? Dan hoef je niet langer te zoeken. Deze kaasschaaf is geschikt als cadeau voor zowel mannen als vrouwen en past bij elke gelegenheid. Doe er een mooie strik omheen en je hebt het ultieme cadeau te pakken!

Met de Kaasschaaf Monaco+ haal je een echte award winnaar in huis. Door zijn strakke en functionele design, heeft hij een Red Dot Award gewonnen. De schaaf is volledig van roestvrijstaal gemaakt, waardoor je hem na gebruik gewoon in de vaatwasser kunt laten meedraaien. Het handvat ligt heerlijk in de hand. Functionaliteit en design in één! Je krijgt standaard levenslange garantie op deze kaasschaaf, waardoor je nog jarenlang kunt genieten van heerlijk dunne plakken kaas.

Specificaties

  • Merk: Boska
  • Garantietermijn: 10 jaar
  • Artikelnummer: 4309430
  • EAN: 8713638036434
  • Ophangbaar: Ja
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 7,5x7,5x1,5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 116.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten