Boska Pizza & Kaasmes Oslo+ - Non-stick BSF™ - Eikenhout & RVS

2525764
43.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Boska Pizza & Kaasmes Oslo+ - Non-stick BSF™ - Eikenhout & RVS
43.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Pizza snijden was nog nooit zo eenvoudig en veilig als met het BOSKA Pizza & Kaasmes Oslo+. Met een wiegende beweging snij je soepel door de hardste pizza en kaaskorsten heen. Het roestvrijstalen mes is licht gebogen mes en non-stick door BSF™. Met twee stevig eikenhouten handvatten.

Snijden met dit pizzames is veiliger dan met veel andere messen. Je handen rusten tijdens het snijden op beide extra stevige, eikenhouten handvatten. Hierdoor blijven je vingers bij het snijvlak weg en zul je nooit per ongeluk in je vingers snijden.

Nog een voordeel: het lemmet is non-stick door BSF™! In tegenstelling tot veel non-stick coatings, blijft deze speciale anti-kleef methode de gehele levensduur van het mes even sterk. Hierdoor kun je nog jarenlang de lekkerste pizza en kazen snijden.

Naast pizza is dit mes ook geschikt voor het snijden van half harde en harde kaas. Denk hierbij aan een heerlijke Goudse kaas, cheddar of Emmentaler. Doordat je met een wiegende beweging door de kaas glijdt, zul je kaarsrecht snijresultaat hebben. Handig bij het maken van blokjes.

Was het pizzames na gebruik even met de hand af. Door de vaatwasser zal het eikenhout beschadigen. Spray de houten handvatten regelmatig in met BOSKA Plank Olie. Dit zal het hout beschadigen tegen beschadigingen en splijten. Je krijgt standaard levenslange garantie op het BOSKA Pizza & Kaasmes Oslo+.

Specificaties

  • Merk: Boska
  • Garantietermijn: 10 jaar
  • EAN: 8713638050621
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 4x44x4x5 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 4.0
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten