Boska Pizzasnijder Oslo+ - Non-stick BSF™ - Eikenhout & roestvrijstaal

2508160
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Boska Pizzasnijder Oslo+ - Non-stick BSF™ - Eikenhout & roestvrijstaal
19.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Verdeel je pizza eenvoudig in punten met de BOSKA Pizzasnijder Oslo+. Het eikenhouten handvat en roestvrijstalen mes zijn extra stevig aan elkaar bevestigd, wat gewiebel voorkomt. Zo glij je in één rechte beweging door de pizza heen. Nog een voordeel: deze scherpe pizzaroller is non-stick door BSF™.

Veel pizzasnijders voelen goedkoop aan en wiebelen tijdens het snijden. Dat is bij deze pizzaroller zeker niet het geval! Deze tool is gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrijstaal en Europees eikenhout. Het mes is zeer stevig aan de houder bevestigd, waardoor je stabiel snijdt.

Met het scherpe mes snij je door elke pizza of harde pizzakorst heen. Het mes is non-stick door BSF™. Deze speciale anti-kleef methode blijft de gehele levensduur van het mes even sterk.

De Pizzasnijder Oslo+ van BOSKA is perfect om cadeau te doen aan echte foodlovers en levensgenieters. Dus ben je op zoek naar een uniek en origineel cadeau voor bijvoorbeeld Kerst, een bruiloft, Vaderdag en Moederdag, Valentijnsdag of een verjaardag? Dan hoef je niet langer te zoeken. Deze pizzaroller is geschikt als cadeau voor zowel mannen als vrouwen en past bij elke gelegenheid. Doe er een mooie strik omheen en je hebt het ultieme cadeau te pakken!

Was deze pizzasnijder na gebruik even met de hand af. Hout mag namelijk niet in de vaatwasser. Spray het handvat regelmatig in met BOSKA Plankolie (niet bijgeleverd). Op deze manier voorkom je beschadigingen en splijten. Je ontvang standaard levenslange garantie op de BOSKA Pizzasnijder Oslo+.

Specificaties

  • Merk: Boska
  • Garantietermijn: 10 jaar
  • EAN: 8713638050591
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 9x22x9x2 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 9.0
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten