Boska Pizza Party Hot Stone - Pizzasteen & onderstel - Houd pizza warm

2508161
34.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Boska Pizza Party Hot Stone - Pizzasteen & onderstel - Houd pizza warm
34.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Koude pizza’s zijn verleden tijd met de BOSKA Pizza Party Hot Stone. De perfecte party snack die - door het handige onderstel met waxinelichtjes - de hele avond warm blijft. Met de pizzasteen maak je in je oven of op de BBQ knapperige pizza’s van steenovenkwaliteit. Ook geschikt voor het warmhouden van afhaalpizza.

Bak je pizza’s op deze pizzasteen, dan weet je zeker dat ze heerlijk knapperig zijn. Een stuk beter dan sompige pizza’s die je met een normale ovenplaat krijgt. De steen absorbeert namelijk het vocht van de pizza. Dit zorgt voor dezelfde kwaliteit als in een echte pizzeria.

Als je een pizza op een normaal bord serveert, dan koelt hij snel af. Hier heb je met de Pizza Party Hot Stone geen last van. Op de steen blijft je zelfgebakken of afhaalpizza heerlijk lang warm door het gietijzeren onderstel met waxinelichtjes. Perfect voor feestjes!

Deze pizzasteen is geschikt voor gebruik op de barbecue of in de oven. Zowel voor diepvriespizza’s als pizza’s die je geheel zelf maakt. De opstaande rand van de luxe pizzasteen voorkomt dat je de pizza van de steen af schuift.

De Pizza Party Hot Stone van BOSKA is perfect om cadeau te doen aan echte foodlovers en levensgenieters. Dus ben je op zoek naar een uniek en origineel cadeau voor bijvoorbeeld Kerst, een bruiloft, Vaderdag en Moederdag, Valentijnsdag of een verjaardag? Dan hoef je niet langer te zoeken. Deze mooie en handige set is geschikt als cadeau voor zowel mannen als vrouwen en past bij elke gelegenheid. Doe er een mooie strik omheen en je hebt het ultieme cadeau te pakken!

De pizzasteen mag nooit in de vaatwasser. Was hem ook niet met de hand af; de steen absorbeert water, waardoor hij bij een volgend gebruik kan breken. Je maakt de steen eenvoudig schoon door er een droge keukendoek overheen te halen. Achtergebleven pizzaresten verwijder je met een hard plastic of houten spatel. Haal een vochtige doek over het gietijzeren onderstel. Dan is hij zo weer schoon en klaar voor een volgend gebruik. Je krijgt standaard 10 jaar garantie - Cadeautip voor op het verlanglijstje - op de BOSKA Pizza Party Hot Stone.

Specificaties

  • Merk: Boska
  • Garantietermijn: 10 jaar
  • EAN: 8713638050409
  • Vorm: Rond
  • Afmeting (cm): 35x35x8 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 3.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten