Brandwerende kluis - Compact

3228100
324.00
Je kunt 64 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 64 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Brandwerende kluis voor thuis en op kantoor

Je hebt alles veilig opgeborgen in een archiefkast met een goed werkend slot om inbrekers buiten de deur te houden. Er kan tenslotte verder niets gebeuren, toch? Maar wat als er brand uitbreekt? Dan zul je blij zijn wanneer je jouw belangrijke kostbare bezittingen veilig hebt opgeborgen in een brandwerende kluis / brandkast. Een brandwerende kluis is speciaal ontworpen om je kostbaarheden voor een bepaalde tijd (minimaal een uur) te beschermen tegen brand, vocht (bluswater, waterschade etc.) en puin. Een goede brandwerende kluis / brandkast houdt naast brand ook inbrekers tegen.

 

Uitvoering

Deze middelgrote brandwerende kluis heeft een gewicht van 47 kg en is 49,6 cm breed, 39 cm diep en 35,5 cm hoog. Er is voldoende ruimte beschikbaar voor het veilig stellen van jouw kostbaarheden. Tevens zit er in de kluis een verwijderbare plank. De brandwerende kluis is voorzien van een hoogwaardig elektronisch slot met mechanische vergrendeling en is zodanig beveiligd dat deze ook bestand is tegen zogenaamde boor aanvallen. Naast brandwerend is deze brandwerende kluis dus ook nog eens perfect beveiligd!

 

Fireproof

Deze brandwerende kluis is voorzien van een speciaal brandwerende vulling (vorming van beton) en in combinatie met een perfect naadloze gieten afwerking zorgt dit voor optimale bescherming. De brandwerende kluis kan maar liefst 1030 graden Celsius aan voor gedurende één uur en voldoet aan de strenge gestelde eisen van een brandwerende kluis.

 

Alarmsysteem


Bij een brandwerende kluis is het van belang dat deze volledig brandbestendig is. Om deze reden zijn brandkluizen niet voorzien van bevestigingsgaten. Om er toch voor te zorgen dat dieven de kluis niet zomaar mee kunnen nemen, is deze voorzien van een eigen alarmsysteem. Het alarm gaat namelijk af wanneer een dief aan de kluis rommelt.

Specificaties

  • Merk: OEM
  • Merk: OEM
  • EAN: 8719172418071
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 39x49,6x35,5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 47.0

Reviews

Gesponsorde producten