Bronx71 Industriële barkruk Minimal cognac/zwart PU leer 77 cm.

2507576
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Bronx71 Industriële barkruk Minimal cognac/zwart PU leer 77 cm

Barkruk Minimal is een barkruk met een subtiel design, maar met toch wel een stoere uitstraling. De barkruk Minimal is de perfecte barkruk voor in de keuken en geschikt voor een kookeiland! Barkruk Minimal is een barkruk zonder armleuning waardoor deze makkelijk onder de bartafel te schuiven is. Ondanks dat barkruk Minimal geen rugleuning heeft, heeft deze toch een fijn zitcomfort.

Let op: Check altijd even de hoogte van je bartafel. Wij hebben krukken in verschillende hoogtes. Voor barkrukken adviseren wij om een afstand van 20 - 25 cm aan te houden tussen de zithoogte en onderkant blad. Met een zithoogte van 77 centimeter is deze barkruk daarom geschikt voor een keukenblad of bartafel met ongeveer een hoogte van 97 t/m 102 cm.


De zitting van barkruk Minimal is afgewerkt met een ruit stiksel en is gemaakt van hoogwaardig PU leer. Daarnaast is de zitting voorzien van 2 kleuren, met aan de achterkant zwart en aan de voorkant cognac. Het onderstel is gemaakt van gepoedercoat metaal waardoor deze barkruk toch een stoere look krijgt. De combinatie van het frame en de zitting zorgt ervoor dat barkruk Minimal toch vrij robuust lijkt. De barkruk is daarom perfect voor een industrieel interieur!

Barkruk Minimal is verkrijgbaar in de kleuren zwart en cognac.

Let op: Dit product wordt geleverd met kunststof vloerdoppen. Dit is niet geschikt voor iedere vloer. Wij verwachten dat je zelf de verantwoordelijkheid neemt om je vloer te beschermen met bijpassende vloerbeschermers. 





Specificaties

Zithoogte:
Zithoogte verstelbaar: Nee
Zitdiepte: 39 cm
Hoogte:
Dikte zitting: 2,5 cm
Kleur zitting: Cognac
Materiaal zitting: Kunstleer
Breedte: 51 cm
Diepte: 46 cm
Dikte onderstel: 1 cm
Materiaal onderstel: Metaal
Type onderstel: 4 Poten
Maximaal belastbaar gewicht: 120 kg
Vloerbeschermers: Ja
Gemonteerd geleverd: Nee
Stapelbaar: Nee

Specificaties

  • Merk: Bronx71
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720168880390
  • Buiten / binnengebruik: Binnen
  • Stijl interieur: Industrieel
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Kunstleder
  • Afmeting (cm): 51x51x83 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten