Brother FS100WT naaimachine

2388790
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Brother FS100WT naaimachine

Gebruiksvriendelijke naaimachine

De Brother FS100WT maakt naaien gemakkelijk. Deze elektronische naaimachine is voorzien van een groot LCD-display, waarop de ingestelde steek met de ingestelde lengte en breedte wordt weergegeven. Met de toetsen rondom het display kun je zelf de gewenste steek en de steeklengte en -breedte instellen.

Groot aantal steekprogramma's

De FS100WT beschikt over 100 nuttige en decoratieve steken. Daarnaast is de naaimachine uitgerust met een compleet alfabet, zodat je ook letters en woorden kunt naaien. Het volledige stekenaanbod staat in het blauwe vlak op de machine afgebeeld. Met behulp van de bijbehorende cijfercode stel je gemakkelijk de juiste steek in.

Snel van start

Voordat je gaat naaien, rijg je de draad gemakkelijk door de naald met de automatische draadinrijger. Vervolgens kun je handmatig de juiste spanning instellen. Door middel van een schuifknop kun je de snelheid elektronisch regelen. Met een speciale toets hecht je de draad vast aan het begin of eind van een stiksel.

Verzinkbaar transport

Deze Brother naaimachine beschikt over een start/stop-toets, zodat je het naaien kunt starten zonder de voetpedaal te gebruiken. Je kunt zelf bepalen waar de naald stopt als je ophoudt met naaien: in de stof of boven de stof. Het transport van de FS100WT is verzinkbaar, dus je kunt ook naaien uit vrije hand.

Met harde beschermkap

Terwijl de meeste naaimachines worden geleverd met een flexibele hoes tegen stof, krijg je bij de Brother FS100WT een harde beschermkap. Ideaal als je je naaimachine wilt meenemen naar een cursus! Daarnaast wordt de machine geleverd met een verlengtafel en quiltvoet, waardoor deze uitermate geschikt is om te quilten. Tenslotte wordt er een complete set accessoires meegeleverd, die je kunt opbergen in de accessoirebox in de naaitafel.

Specificaties

  • Merk: Brother
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4977766772112
  • Ingebouwde verlichting: Ja
  • Kleur: Wit
  • Aantal steekprogrammas: 100
  • Type naaimachine: Elektrisch

Beoordelingen

Gesponsorde producten