Brother RH-127 Naaimachine

2479818
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Brother RH-127 Naaimachine

De Brother RH-127 is een veelzijdige naaimachine die is uitgerust met zo'n draadinrijger. Deze maakt het heel gemakkelijk om de draad door de naald te halen, zodat u meer tijd overhoudt voor het belangrijkste: het naaien zelf. Wat de RH-127 verder zo veelzijdig maakt, is het grote aantal steekprogramma's. In totaal heeft u de keuze uit maar liefst 27 naaiprogramma's. 

 

Alle soorten steken

Eén van de vele naaiprogramma's is een 100% automatisch knoopsgat in één fase. Dat gaat een stuk gemakkelijker en sneller dan op naaimachines met een knoopsgat in vier fasen. Verder zijn er 13 voorgeprogrammeerde decoratieve steken, waarvan de steeklengte en -breedte niet aan te passen zijn. Bij de overige, 'nuttige' steken, zoals stiksteken en zigzagsteken, is dat wel mogelijk. 

 

Met led-verlichting

Zoals vrijwel alle naaimachines is ook de Brother RH-127 uitgerust met verlichting boven het naaioppervlak, zodat u comfortabel kunt werken. Verder is deze machine voorzien van een vrije arm voor het naaien van broekspijpen en mouwen. De bovendraadspanning is gemakkelijk manueel te verstellen door middel van een draaiknop. Deze naaimachine beschikt tevens over een geïntegreerde draadafsnijder, zodat u de draad meteen kunt doorsnijden nadat u een naad genaaid heeft. 

 

Zespunts transport

De RH-127 van Brother heeft een horizontale spoel, die snel en gemakkelijk te plaatsen is. Het frame van de machine is vervaardigd van aluminium, wat zorgt voor extra stabiliteit en minder geluid. Verder wordt de stof automatisch getransporteerd door middel van de zespunts transporteur. Dat houdt in dat de stof gemakkelijk van voor naar achteren onder de naaivoet door glijdt, zonder dat u daar zelf aan hoeft te trekken.


- Mechanische naaimachine
- 6 transporteurs
- Handmatige draadafsnijder
- Handmatige aanpassing van de bovendraadspanning
- Krachtige LED-verlichting
- Vrije arm
- Platte spoel
- Naaldinrijger
- 27 naaifuncties
- 13 steken naaimachine
- Instructie DVD

Specificaties

  • Merk: Brother
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4977766706223
  • Ingebouwde verlichting: Ja
  • Kleur: Wit
  • Aantal steekprogrammas: 27
  • Type naaimachine: Mechanisch

Beoordelingen

Gesponsorde producten