Brother RH-137 Naaimachine

2183124
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Veelzijdige naaimachine

Zit u regelmatig achter de naaimachine en bent u op zoek naar een vervanger voor uw beginnersmodel? Dan is de Brother RH-137 een geschikte keuze. Deze mechanische naaimachine biedt een groot aantal stekenprogramma's, maakt automatisch een knoopsgat in één fase en is voorzien van een automatische draadinrijger. Kortom, deze veelzijdige machine is ideaal voor mensen die hun hobby verder willen ontwikkelen.

 

Groot aantal stekenprogramma's

De RH-137 biedt een groot aantal stekenprogramma's, die gemakkelijk te selecteren zijn met de draaiknop. In totaal kunt u kiezen uit 37 stekenprogramma's. Daarvan zijn de 13 decoratieve steken voorgeprogrammeerd, maar van de nuttige steken, zoals de stiksteken en zigzagsteken, kunt u zelf de lengte en breedte instellen. Daarmee kunt u het gebruik van de naaimachine nauwkeurig afstemmen op ieder naaiproject. Verder maakt u met deze machine 100% automatisch een knoopsgat in één fase.

 

Automatische draadinrijger

Vindt u het ook altijd zo lastig om de draad door de naald van de naaimachine te halen? Deze naaimachine maakt daar een eind aan. Hij is namelijk voorzien van een automatische draadinrijger, waardoor het inrijgen van de draad extra gemakkelijk en snel gaat. Zo houdt u nog meer tijd over voor dat wat u het liefst doet, het naaien zelf. Verder kunt u op deze naaimachine zelf de bovendraadspanning instellen en is hij uitgerust met een geïntegreerde draadafsnijder.

 

Met led-verlichting en vrije arm

Net als de meeste naaimachines is ook de Brother RH-137 voorzien van verlichting boven het naaioppervlak, zodat u comfortabel kunt werken. Verder is deze machine voorzien van een vrije arm voor het naaien van broekspijpen en mouwen. Dat houdt in dat een deel van de naaitafel afkoppelbaar is, waardoor het risico dat u de broekspijp per ongeluk dichtnaait verkleind wordt. 

 

Zespunts transport

De RH-137 van Brother heeft een horizontale spoel, die snel en gemakkelijk te plaatsen is. Het frame van de machine is vervaardigd van aluminium, wat zorgt voor extra stabiliteit en minder geluid. Verder wordt de stof automatisch getransporteerd door middel van de zespunts transporteur. Dat houdt in dat de stof gemakkelijk van voor naar achteren onder de naaivoet door glijdt, zonder dat u daar zelf aan hoeft te trekken.

 

Meegeleverde accessoires

Deze Brother naaimachine wordt geleverd met een complete accessoirekit, zodat u meteen aan de slag kunt. Naast de accessoireset krijgt u bij deze machine ook een handige beschermhoes. 


Specificaties

Kleur: Blauw, Wit
Materiaal: Kunststof
Soort voet: Klikpersvoet
Gewicht: 9 kg.
Aluminium frame: Ja
Draaghendel: Ja
Ingebouwd naaldlampje: Ja
regelbare steeklengte: Ja
Automatisch 1-fase knoopsgat: Ja
Aanpasbare draadspanning: Ja
automatische draadrijging: Ja
Regelbare steekbreedte en steeklengte: Ja
Ingebouwd licht: Ja

 

Leveringsomvang

Ritsvoet
knoopsgatenvoet
spoelen
haakse schroevendraaier
stopplaat
knoopsbevestigingsvoet
extra naalden
zigzagvoet

Specificaties

  • Merk: Brother
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4977766706216
  • Ingebouwde verlichting: Ja
  • Kleur: Wit
  • Aantal steekprogrammas: 37
  • Type naaimachine: Mechanisch

Beoordelingen

Gesponsorde producten