Babykamer inrichten?

Verwachten jullie een kleine meid of een kleine jongen? Dan zijn jullie vast al druk bezig met de inrichting van de babykamer. Het likje verf zit misschien al op de muur. Wellicht zijn de gordijnen ook al opgehangen. Maar wat heb je eigenlijk nog meer nodig in een babykamer? Blokker helpt je graag de babykamer van je dromen te realiseren. We hebben alle benodigdheden voor de babykamer voor je op een rij gezet, zodat jullie er helemaal klaar voor zijn als de kleine ter wereld komt. Neem gauw een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Alles voor de babykamer

Bij Blokker kun je terecht voor al jouw babykamer spullen. We maken het graag zo makkelijk mogelijk voor je. Wist je dat je bij ons een complete babykamer kunt bestellen? Bij een complete babykamer zijn alle meubelen in dezelfde stijl vormgegeven. Zo wordt jouw babykamer een mooi geheel. Heb je de Cabino Babykamer Denver al gezien? Een prachtige witte babykamer met grijze details, dat past in iedere inrichting. Natuurlijk kun je bij Blokker ook alle babykamer meubels los bestellen. Bekijk ons assortiment met babyspullen als babybedden, babykamer kledingkasten en commodes van merken als Bebies First, Cabino, Baninni en Born Lucky. Er zit vast iets moois voor jullie tussen.

Van babyfoon to luieremmer

Ligt de kleine lekker te slapen in zijn of haar babybedje? Dan is het wel zo fijn om een klein oogje in het zeil te kunnen houden. Een babyfoon is dan een goede oplossing. Blokker heeft diverse babyfoons die jou geen moment van de baby laten missen. Wil jij de baby kunnen bewonderen tijdens zijn slaap? Ga dan voor babyfoon met camera. Met een Alecto babyfoon kun je de baby in de gaten houden tot een afstand van 300m. Geen huis is te groot voor de Alecto babyfoon.

Naast babyfoons heeft Blokker ook handige babyspullen zoals de Cabino Babykamer Denver. Wil je geen nare geurtjes in de babykamer? Dan is een luieremmer geen overbodige luxe. Ook een onderweg. Hier vind je autostoeltjes, luiertassen, kinderwagens, reiswiegen en draagdoeken voor een zachte prijs. Comfortabel reizen met een baby wordt met deze artikelen een fluitje van een cent. Bestel jouw babyspullen online op Blokker.nl en profiteer van een gratis verzending bij €30,-. Vind je het fijn om onze producten nog even in de winkel te bekijken? Kom dan gerust langs bij een Blokker winkel bij jou in de buurt.