Aankleedkussenhoes

Een aankleedkussenhoes is geen overbodige luxe als je meerdere keren per dag de luier van je baby moet verschonen. Je probeert alles natuurlijk zo netjes mogelijk te verschonen, maar je hebt het niet altijd in de hand… Dan is het wel zo fijn als je de kussenhoes kunt wassen en vervangen! Daarom vind je in het assortiment van Blokker niet alleen aankleedkussens, maar ook aankleedkussenhoezen. Lees verder om te ontdekken waarom die meer essentieel zijn dan je denkt.

Gemak van een aankleedkussenhoes

Een aankleedkussenhoes is natuurlijk ontzettend functioneel. Je kunt ‘m iedere keer weer in de was gooien als de kussenhoes vies is. Daarnaast heeft de aankleedkussenhoes ook een decoratieve waarde, want je wilt de babykamer natuurlijk zo schattig mogelijk maken. Daarom koop je bij Blokker aankleedkussenhoezen met vrolijke prints, zoals sterren, stippen of juist een neutrale kleur.

Eén van onze favorieten is de Bébé-Jou Waskussen Hello Little One. De aankleedkussenhoes is gemaakt van een hoog elastisch PU comfortschuim voor een langere levensduur en comfortbehoud. Daarnaast heeft deze kussenhoes natuurlijk een hele vrolijke uitstraling. In ons assortiment hebben wij mooie aankleedkussenhoezen van Luma, Bébé-Jou en Jollein.

Service van Blokker

Wil je een mooi aankleedkussenhoes kopen? Dan ben je bij Blokker aan het juiste adres. In ons assortiment vind je sobere aankleedkussenhoezen, maar ook aankleedkussenhoezen met een vrolijke print. Het is maar net wat jij mooi vindt en wat natuurlijk past bij de kamer van je kleintje. Naast aankleedkussenhoezen vind je bij Blokker nog veel meer voor de babykamer. Denk aan babybedtextiel, luieremmers en babyfoons.

Heb je nog vragen over de online service van Blokker? Dan kun je altijd onze veelgestelde vragen lezen. Het is in ieder geval goed om te weten dat je altijd profiteert van gratis verzending bij bestellingen vanaf €30,-. Daarnaast proberen we je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bij veel producten geldt daarom: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis!