Handdoeken (1174)

Handdoeken

Net in bad geweest of lekker gedoucht? Dan wil je je natuurlijk lekker afdrogen met een zachte handdoek. In het assortiment van Blokker zijn verschillende handdoeken te vinden die heerlijk zacht aanvoelen; van grote handdoeken tot kleine handdoeken. Laat je verrassen door de verschillende kleuren die in het assortiment van Blokker te vinden zijn!

Handdoeken wassen voor blijvende kwaliteit

Handdoeken worden regelmatig gewassen. Vaak op hoge temperatuur. Dankzij de hoge kwaliteit van de verschillende handdoeken merken bij Blokker blijven deze ook mooi als ze gewassen worden op 60 graden. Door deze kwaliteit behouden de handdoeken zo hun kwaliteit en zachtheid. Natuurlijk kun je bij Blokker kiezen uit verschillende merken handdoeken. Er zijn echter ook verschillende kleuren en structuren mogelijk! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Walra douchelaken in zacht roze. Zo bemachtig jij de absolute top van badtextiel. Deze handdoek is ideaal voor het hotelgevoel bij jou thuis! Natuurlijk heeft Blokker ook zware handdoeken. Deze zijn in structuur lekker zacht en ook goed vochtabsorberend! De zware handdoeken zijn verkrijgbaar in diverse maten zodat ze ook ideaal in jouw kast passen.

Handdoeken kopen bij Blokker

Wil je een handdoek kopen? Kijk dan naar het assortiment van Blokker online of kom langs bij een van onze winkels bij jou in de buurt. Het assortiment is divers met haar handdoeken en verschillende douchelakens. Ook wat betreft kleuren kan je een ruime keuze maken; van blauw tot multikleur. Zoek de handdoek die het best bij jouw badkamer past en die aan jouw wensen voldoet!