Handdoekensets

Ze zeggen wel eens: van handdoeken heb je er nooit genoeg. Daarom kopen veel mensen complete handdoekensets, want aan één enkele handdoek heb je meestal niet voldoende. Gelukkig hebben we bij Blokker een uitgebreid assortiment sets voor je. Maak je keuze uit zo’n 150 verschillende handdoekensets. Dat moet wel lukken, toch? Je favoriete set kun je direct online bestellen. Wij bezorgen gratis bij je thuis als de bestelwaarde minimaal € 40,- is. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur? Dan heb je morgen je bestelling al in huis!

Kies uit handdoekensets van de beste merken

Misschien wil je per se handdoeken van een bepaalde kleur hebben. Dat kan natuurlijk, want we hebben volop keuze op dat gebied. Vink gewoon de kleur aan die jij wilt en je ziet alles wat er beschikbaar is. Ook op merk kun je voorselecteren. Wil je bijvoorbeeld een handdoekenset van Walra, Seahorse of Dunlop? Dan hoef je ze alleen maar aan te vinken om uit te komen bij de selectie van jouw keuze. Maak een voorselectie door aan de linkerkant op de pagina te filteren op de eigenschappen die jij belangrijk vindt. Zo kom je vanzelf uit bij het product dat bij jou past.

Koop snel online en wij bezorgen snel!

Kun je in onze Blokker-winkels een handdoekenset vinden die je mooi vindt? Bij de producten in onze webshop vind je de winkelvoorraad van jouw dichtstbijzijnde winkel. Of kijk gewoon in onze webshop, want daar vind je het volledige assortiment. Inclusief de beoordelingen die andere klanten hebben achtergelaten over de verschillende sets. Weet je welke je wilt, dan kun je heel eenvoudig online bestellen. Selecteer je product, vul je adresgegevens in en betaal online. Wij bezorgen daarna zo snel mogelijk je bestelling bij jou thuis. Ben je na aankoop toch niet tevreden met je product? Dan kun je jouw bestelling gratis retourneren. Dat is de service van Blokker!