WC-borstels (107)

Wc borstel kopen bij Blokker

Iedere ruimte in huis verdient een mooie uitstraling met bijbehorende accessoires. Zo ook het kleinste kamertje van het huis: het toilet. Om het toilet een geheel eigen stijl te geven, kun je gebruik maken van vele verschillende accessoires zoals de wc borstel. Een wc borstel is namelijk niet alleen heel praktisch in gebruik, maar hiermee kun je ook het toilet een eigen look geven. Blokker heeft namelijk wc borstels en wc borstelhouders in diverse stijlen, zodat je het toilet een unieke look kunt geven. Combineer allerlei accessoires in het toilet en creëer een stijl die bij jou past!

Toiletborstels en wc borstelhouders

Blokker heeft wc borstels in verschillende vormen en maten. Zo kun je door een wc borstel met wc borstelhouder in het toilet te zetten een rustgevende look creëren, een speelse stijl of juist een industrieel design creëren in het toilet? Blokker heeft voor ieder wat wils. Naast het feit dat de wc borstels en borstelhouders decoratieve accessoires zijn, zijn deze accessoires natuurlijk ook praktisch. Met de wc borstels die verkrijgbaar zijn bij Blokker houd je namelijk het toilet ook goed schoon. Dankzij de stevige haren op de borstel schrob je al het vuil gemakkelijk weg. Onmisbaar dus voor in het kleinste kamertje!

De ideale wc borstel

Blokker heeft een ruime collectie wc borstels die je zowel praktisch kunt gebruiken of als decoratie in het toilet. De wc borstels en bijbehorende houders zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, zodat er altijd wel een exemplaar is die bij jou in het toilet past. Dus, welke wc borstel staat binnenkort bij jou in het toilet? Bekijk het assortiment van Blokker online!