Wc-rolhouder

Het is een een belangrijk onderdeel van het toilet: de wc-rolhouder. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om te toiletrol op het waterreservoir van de toilet te plaatsen. Maar zeg nou zelf, het heeft wel een luxere uitstraling als de wc-rol aan een houder hangt, toch? Ontdek het ruime assortiment toiletrolhouders van Blokker.nl!

Ons assortiment wc-rolhouders

Wc-rolhouders zijn verkrijgbaar in diverse soorten. Om te beginnen heb je keuze tussen de wc-rolhouder met klep en wc-rolhouder zonder klep. De één is niet per se handiger dan de ander. De klep zorgt ervoor dat er geen stof op de toiletrol komt te liggen, maar de wc-rolhouder zonder klep is weer een moderne keuze. Mensen die houden van een strak interieur zullen wellicht sneller kiezen voor een toiletrolhouder zonder klep.

Daarnaast is de kleur en het materiaal van de wc-rolhouder een keuze die je moet maken. Hierbij heb je keuze uit onder andere de RVS wc-rolhouder, chroom wc-rolhouder en zwarte wc-rolhouder. Chroom is een materiaal dat al jaren populair is en daarom is dit een veilige keuze. Als je houdt van een moderne uitstraling vind je misschien RVS materiaal mooier. Daarnaast zien we de laatste jaren een trend die in veel badkamers verschijnt, namelijk zwarte toiletaccessoires, zoals de zwarte wc-rolhouder. Een mat zwarte toiletrolhouder, zoals de Brabantia zwarte toiletrolhouder is in ons assortiment erg populair. De keuze voor de stijl is natuurlijk helemaal aan jou!

Tip: stem je wc-rolhouder af met de fonteinkraan, reserve toiletrolhouder, zeepdispenser en wc-borstel. Koop bijvoorbeeld alles in RVS, chroom of een zwarte kleur. Dit zorgt voor rust en een luxe uitstraling. Het kan slim zijn om de toiletaccessoires van hetzelfde merk en serie te kopen. Daardoor weet je zeker dat ze bij elkaar passen. Bekijk bijvoorbeeld de toiletrolhouders van Brabantia en TIGER.

Service van Blokker

Wil je een nieuwe toiletrolhouder kopen? Ontdek dan ons ruime assortiment! Wij hebben wc-rolhouders in diverse stijlen en uitvoeringen. Maak bijvoorbeeld de keuze tussen een wc-rolhouder met klep of wc-rolhouder zonder klep. Wij verkopen het allebei!

Benieuwd naar onze service wanneer je een wc-rolhouder gaat kopen? Wij verzenden je toiletrolhouder gratis bij een bestelling vanaf €40,-. Daarnaast kun je rekenen op een snelle levering, want bij veel producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis! Heb je nog vragen over onze service? Lees dan onze veelgestelde vragen.