Wekkerradio's (77)

Wekkerradio’s

Vroeg opstaan is niet voor iedereen weggelegd. Heb je moeite met opstaan en ben jij niet zo'n ochtendmens? Dan wordt opstaan voor jou wellicht iets makkelijker wanneer je gewekt wordt met jouw favoriete muziek. Van klassieke muziek tot punk en van nieuws tot aan jouw favoriete radiozender, al deze verschillende geluiden kunnen ervoor zorgen dat je vrolijker wakker wordt. Een wekkerradio of radio wekker zorgt ervoor dat je heerlijk wakker wordt. Zo wordt het opstaan (misschien) net een beetje makkelijker. Wanneer je op zoek bent naar wekkers en wekkerradio's, dan ben je bij Blokker aan het juiste adres.

De wekkerradio’s van Blokker.nl

Bij Blokker.nl vind je een ruim assortiment wekkerradio’s. Een wekkerradio is heel eenvoudig te gebruiken: je stelt een tijd in wanneer je gewekt wilt worden. Vervolgens kun je kiezen of je wakker gemaakt wilt worden door je favoriete radiozender of een beeper. Toch moeite met opstaan en kunnen die 5 minuten extra jou helpen om de dag beter te beginnen? De meeste wekkerradio’s bevatten ook een snooze functie! Uiteraard heeft een wekkerradio een schermpje waarop je, ook in het donker, de tijd kunt aflezen. Sommige wekkerradio’s projecteren de tijd op het plafond. Waar de wekkerradio’s van vroeger vaak lelijk of saai gevonden werden, hebben ze nu vaak een mooi en hip ontwerp, zodat ze helemaal opgaan in jouw stijl. Ga bijvoorbeeld voor een retro wekkerradio of een wekkerradio met strak design. Word wakker met een wekkerradio!

Verschillende soorten wekkerradio’s

Naast een wekkerradio waarop je muziek van een radiozender kunt luisteren heb je ook radiowekkers met een extra functie. Ga bijvoorbeeld voor een digitale wekkerradio, wekkerradio met projectie of wekkerradio met usb aansluiting. Bij de wekkerradio met usb kun je wakker worden met je eigen favoriete muziek, die je via een usb aansluit aan jouw wekkerradio. Blokker.nl heeft wekkerradio’s van verschillende merken. Zo vind je bij ons een Philips wekkerradio, AudioSonic wekkerradio of Nikkei wekkerradio.

Sommige mensen vinden het, naast een muziekje, fijn om wakker te worden met een wake-up light. Een van de bekendste lichtradios is de Philips wake-up light. Door een wake-up light word je op een natuurlijke manier wakker, doordat het licht van de wekker een zonsopgang nabootst. Hierdoor worden je ‘ontwaak hormonen’ gestimuleerd, waardoor het wakker worden net iets makkelijker gaat. Naast een wekkerradio, kan dit misschien wel een goede toevoeging zijn in je ochtendritueel. Word jij de volgende keer ook wakker gemaakt door fijn licht en geluid, in plaats van de irritante beeper van je digitale wekker. Je favoriete radiozender, het nieuws of je eigen favoriete muziek luister je via een bluetooth wekkerradio of wekkerradio met usb aansluiting.

Service van Blokker

Wakker worden doe je met een wekkerradio van Blokker.nl. Word nooit meer gewekt door het vervelende geluid van je telefoon, maar wordt wakker met je favoriete radiozender of nog beter, je eigen favoriete muziek! Wanneer je bij ons een radiowekker koopt van boven de €40,- , profiteer je van gratis verzending. Heb je hulp nodig of vragen over onze service? Neem dan een kijkje tussen onze veelgestelde vragen.