Powerbank nodig?

Heb jij een powerbank nodig? Bekijk dan het ruime assortiment powerbanks op Blokker.nl. Blokker heeft vele powerbanks van A-merken zoals Anker, Fresh n Rebel, GP, Einhell en meer. Deze powerbanks hebben verschillende maten, kleuren en zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen. Zo weten we zeker dat er voor iedereen een geschikte portable oplader tussen zit. Geen gedoe meer met telefoons, laptops of camera’s die dreigen uit te vallen. Met een powerbank van Blokker kunnen jouw mobiele apparaten weer uren en soms wel dagen mee. Dat is geen overbodige luxe.

Powerbank voor mobiele telefoon

In de wereld van nu is dit apparaat niet meer weg te denken: de mobiele telefoon. We staan tegenwoordig 24 uur per dag met elkaar in contact, via Facebook, Instagram of Whatsapp blijven we van iedereen op de hoogte. Zo’n mobiele telefoon is bovendien erg handig om te gebruiken als navigatie, bijvoorbeeld als jullie onderweg zijn naar het vakantieadres in Frankrijk. Of als je je vrienden weer eens kwijt bent geraakt op een festival, dan is het wel zo fijn dat je iemand kunt berichten. Toch is de belangrijkste functie van een telefoon wel het kunnen bereiken van iemand in gevallen van nood.

In deze en andere belangrijke situaties, is het belangrijk dat je mobiele telefoon ook goed opgeladen is. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt dat je smartphone uitviel juist op dat moment dat je iemand moet bellen, of iets moet opzoeken. Daar sta je dan, in de middle of nowhere. Met een powerbank kun je dit soort situaties voorkomen. De Clip Sonic powerbank is er een speciaal voor het opladen van de telefoon. Door het handige formaat kun je hem overal mee naartoe nemen. Overal en nergens je smartphone kunnen opladen, dat geeft een rustig gevoel!

Powerbank voor laptop, tablet of e-bookreader

Met een sterke powerbank kun je naast je smartphone, ook tablets, MP3 spelers en andere USB-apparaten opladen. De Fresh ‘n Rebel powerbank is er zo een. Deze powerbank heeft twee USB USB-poorten, waardoor je bijvoorbeeld je telefoon en tablet tegelijk kunt opladen. Je kunt hem zelfs meenemen in het vliegtuig, aangezien hij is goedgekeurd volgens de UN38.3-norm voor de luchtvaart.

Powerbank voor auto en tuingereedschappen

Blokker heeft zelfs accu’s voor tuingereedschappen en een powerbank voor de auto. Zo is de Einhell CC-JS 12 een powerbank, starthulp en energiestation in één. Met deze accu starter kun je niet alleen de auto starten als de accu leeg is, ook kun je je mobiele telefoon, laptop en camera er mee opladen. Dat is nog eens een multifunctionele powerbank!

Service van Blokker

Wil jij bereikbaar zijn, ook al ben je onderweg? Ga dan voor een powerbank van Blokker en voorkom onnodige stress. Bestel jouw portable oplader op Blokker.nl en profiteer van gratis verzending bij een aankoop van €30,- of meer. Ook voor batterijen, opladers en kun je bij ons terecht. Blokker geeft je energie!