Ruitenreiniger

Schone ramen zijn belangrijk voor de uitstraling van je huis. Schone ramen geven een goede, nette eerste indruk. Je huis ziet er met schone ramen simpelweg een stuk verzorger uit. Bij Blokker begrijpen we dat je niet altijd zin en tijd hebt om met een teiltje, spons en trekker de ramen te lappen. Daarom verkopen we ruitenreinigers. Deze zijn hartstikke handig, want ze zuigen in één beweging al het vuil en water van je ramen. En dat zonder sporen achter te laten. Dat betekent dus gegarandeerd schone ramen!

Ons assortiment ruitenreinigers

Bij Blokker verkopen we diverse ruitenreinigers. We hebben ruitenreinigers van verschillende merken, zoals Kärcher, Leifheit, Vileda en Aigostar. De Kärcher ruitenreinigers zijn echte aanraders. Met deze raamzuigers kun je alle gladde oppervlakken schoonmaken. Niet alleen ramen, maar ook tegels en spiegels zijn dus in no time schoon. Je kunt kiezen voor de Kärcher raamwisser Window Vac WV1. Met dit compacte en lichte apparaatje kun je tot wel 18 ramen reinigen op 1 accu! De vuilwatertank heeft een inhoud van 100 ml en kan eenvoudig geleegd worden. Je ramen zijn dus zo schoon met deze Kärcher ruitenwasser.

Ben je op zoek naar een uitgebreide ruitenreiniger? Dan is de Kärcher Window Vac WV6 + KV4 een aanrader. Deze vacuüm raamwisser maakt vuile gladde oppervlakken moeiteloos snel weer spic en span. Eerst wordt het vuil met de accu-wisser KV4 inclusief elektrische watervoorziening en trilfunctie losgemaakt. Daarna kan het achtergebleven vocht met de Window Vac WV 6 streep- en druipvrij worden afgezogen. Deze Kärcher raamwisser is dus zeker een aanrader!

Service van Blokker

Als je een Kärcher raamwisser of een ruitenreiniger van een ander merk wilt kopen, zit je goed bij Blokker. Je kunt onze raamwissers gemakkelijk online bestellen of kopen in een van onze fysieke winkels. Het fijne aan online bestellen is dat er boven de € 30,- altijd gratis verzending is bij Blokker. Bevalt de ruitenreiniger toch niet? Dan kun je hem binnen 30 dagen (vaak gratis) retourneren.

Als je nog vragen hebt over onze service, verwijzen we je graag naar onze veelgestelde vragen.