Kruimeldieven

Een kruimeldief, handstofzuiger of kruimelzuiger is drie maal hetzelfde woord voor een heel handig apparaatje, dat eigenlijk niet kan ontbreken in je huishouden. Met een kruimeldief zuig je snel en makkelijk kruimels en andere kleine hoeveelheden vuil op. Maar waar de eenvoudige kruimeldief stopt bij kruimels en klein vuil, zijn er nu ook makkelijke handstofzuigers waarmee je vloeistoffen op kunt zuigen. Een kruimeldief is zo onmisbaar omdat hij makkelijk en snel te gebruiken is.

Een kruimeldief van Blokker.nl

Een kruimeldief is niet gemaakt om je hele huis mee schoon te maken. Een kruimeldief is juist ontworpen om snel en gemakkelijk kruimels en kleine hoeveelheden vuil op te ruimen. De meeste kruimeldieven werken op een accu’s en niet met een snoer zoals een stofzuiger. Hierdoor heb je met een kruimeldief veel beweegruimte en is hij makkelijk en snel te gebruiken. Het opladen van een kruimeldief gebeurt op een oplaadstation, deze krijg je altijd standaard bij je kruimeldief geleverd. Sommige oplaadstations zijn aan een wand of muur te bevestigen. Zo heb je een vaste plek voor je kruimeldief, raak je dit handige huishoudelijke hulpje niet snel kwijt en ligt hij niet in de weg. Sommige kruimelzuigers hebben wieltjes, waardoor je die niet meer hoeft te tillen en je het oppervlak niet beschadigt. Wel zo handig wanneer je een mooie glazen salontafel niet wilt beschadigen. Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Ga dan voor een kruimeldief met steel of extra krachtige kruimeldief.

Ga je op vakantie of op reis en wil je altijd een kruimeldief bij de hand hebben? Ga dan voor een kruimeldief met een 12 Volt-aansluiting. Deze zijn handig voor in de auto of caravan. Blokker.nl heeft een ruim aanbod kruimeldieven. Als specialist op het gebied van huishoudelijke apparaten bieden wij een enorm scala kruimeldieven aan van verschillende merken. Denk bijvoorbeeld aan de merken Black en Decker, Philips en Bosch.

Klaar voor een grote schoonmaak? Bij Blokker.nl vind je alles voor een grote schoonmaak. Neem snel een kijkje naar al onze stofzuigers en steelstofzuigers en zorg ervoor dat jouw vloer weer blinkt.

Service van Blokker.nl

Wil jij ook zo'n handige kruimeldief in jouw huis? Dan koop je gemakkelijk en snel een kruimeldief bij Blokker.nl. Met een kruimeldief ruim je gemakkelijk kleine hoeveelheden vuil op. Super handig als je kinderen of een huisdier hebt of als je een snelle schoonmaakklus hebt. Een kruimeldief kopen doe je bij Blokker.nl. De kruimeldieven boven de €40,- worden gratis bezorgd. Heb je jouw kruimeldief vandaag voor 22.00 uur besteld? Dan heb je jouw kruimeldief in de meeste gevallen al morgen in huis!