Stofzuigers met zak

Ben je dringend toe aan een zeer goede nieuwe stofzuiger? Is de jouwe z’n kracht verloren of maakt je stofzuiger zo ontzettend veel kabaal? Dan is het tijd voor een nieuwe stofzuiger met zak. Zo wordt het stofzuigen van harde vloeren, laagpolig tapijt en de kleine hoekjes een makkie en geniet jij van een prachtig schoon huis!

Ons assortiment stofzuigers met zak

Een traditionele stofzuiger is een stofzuiger mét stofzak. Natuurlijk bestaan er nu al stofzuigers zonder stofzak, maar het merendeel van de stofzuigers heeft nog steeds een zak. Maar ook tussen de stofzuigers met zak zijn er veel verschillen. Afhankelijk van wat jij belangrijk vindt, kun je jouw keuze maken. Wil je een compacte stofzuiger? Dan is de Philips stofzuiger Performer Compact FC8370/09 - paars vast wel wat voor jou. De Philips Performer is een allergievriendelijke stofzuiger met zak, die niet onderdoet voor een grotere stofzuiger, maar wel minder bergruimte inneemt.

Misschien is jouw belangrijkste kenmerk voor een nieuwe stofzuiger met zak wel de kracht. De Performer Expert is een zeer krachtige stofzuiger en heeft een stofzak met een stofinhoud van 5 liter, waardoor je niet snel een nieuwe zak hoeft te kopen. Ook de Philips PowerGo fc824309 staat erom bekend een krachtige stofzuiger te zijn. Vind je het belangrijk dat jouw nieuwe stofzuiger geen krassen maakt? Het merk Dirt Devil, dat toch wel bekend staat om stofzuigers zonder zak, heeft een stofzuiger met zak die perfect is voor kwetsbare vloeren. De Rebel 76 Parquet heeft immers een speciale extra parketborstel.

Als je stofzuigen een vervelend werkje vindt dat jou gegarandeerd in een zure stemming krijgt, dan is de Numatic Henry Next vast iets voor jou. Deze stofzuiger met zak is verkrijgbaar in veel leuke kleurtjes en glimlacht naar jou! Wedden dat stofzuigen met deze Henry Next leuker wordt? Bovendien hebben de stofzuigers in het Numatic Henry-assortiment een snoerlengte van 12,5 meter. Met dit extra lange snoer heb je een actieradius van maar liefst 30 meter! Deze stofzuiger van Bosch, de Bosch stofzuiger BGL25A310 heeft ook een lang snoer, namelijk wel 12 meter.

Stille stofzuigers met zak

De tijden dat het aanzetten van een stofzuiger je sowieso deed denken aan het opstarten van een klein vliegtuig zijn voorbij. Inmiddels is er een breed assortiment stofzuigers die speciaal ontwikkeld zijn om zo geluidloos mogelijk te zijn. Misschien is een stille stofzuiger wel wat voor jou! Zo is er de Princess stofzuiger Silence Deluxe, de Bosch In’genius ProSilence 59 BGB8A32W en is er ook het Silence Force-assortiment van Rowenta.

De beste stofzuiger voor jou

Wil je enkel de beste stofzuiger met zak kopen die ook bij jouw wensen past? Wil je weten welke stofzuiger als best getest wordt gezien? Bekijk dan zeker de reviews op onze website! Wil je toch liever een stofzuiger zonder zak zoals de Philips PowerPro Compact of de AEG stofzuiger animal edition? Dan hebben we ook een breed assortiment waaruit je kunt kiezen.

Service van Blokker

Je hoort het al, het beste assortiment stofzuigers met zak koop je gewoon bij Blokker.nl! Welke stofzuiger je ook kiest, bij Blokker.nl geniet je van gratis verzending bij bestellingen vanaf €40,-. Bij veel van onze producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis. Voor vragen over onze service verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.