Stofzuiger zonder zak

De stofzuiger zonder zak wordt steeds populairder. Dit komt door de vele voordelen die deze stofzuiger biedt. Haal je een zakloze stofzuiger in huis, dan bespaar je op de aanschaf van stofzuigerzakken. Bij de stofzuiger zonder zak komt het stof in een stofreservoir terecht, in plaats van in een zak. Omdat de stofzuiger zakloos is, grijp je ook nooit mis op stofzuigerzakken. Wil jij een stofzuiger zonder zak kopen? Bekijk dan het ruime assortiment van Blokker.nl

Het gemak van de stofzuiger zonder zak

Met een stofzuiger zonder zak hoef je je geen zorgen meer te maken of je nog genoeg stofzuigerzakken in huis hebt. Al het vuil verzamelt zich namelijk in een stofreservoir. Deze stofbak dien je eens in de zoveel tijd te legen. Dit stofreservoir kun je heel gemakkelijk legen in de prullenbak. Let er bij het legen van het reservoir op dat het stof in een afgesloten zak terecht komt. Je wilt natuurlijk niet dat het weer terug de kamer in waait.

Hoe werkt een zakloze stofzuiger?

De stofzakloze stofzuiger werd uitgevonden door de Brit James Dyson. Wellicht een bekende achternaam. James Dyson is ook de man achter de Dyson stofzuiger. De Brit bedacht dat je door middel van een cycloonseperator kunt stofzuigen zonder zak. De middelpuntvliedende krachten scheiden de verschillende materialen op basis van dichtheidsverschillen. Stof, zand en andere vuildeeltjes worden op die manier uit de luchtstroom gehaald.

Ons assortiment zakloze stofzuigers

In ons assortiment hebben we veel verschillende stofzuigers zonder zak. Wij verkopen zakloze stofzuigers van bekende merken, zoals Philips, AEG, Bosch en Dirt Devil. Door het uitgebreide assortiment is het soms lastig om een goede keuze te maken. Daarom raden we je aan om op de volgende zaken te letten:
  • Energielabel: A+++ is het zuinigst en E het minst zuinig.
  • Zuigkracht: In een klein huis heb je geen turbo vermogen nodig, tenzij je allergisch bent voor huisstof. In een huis met kinderen en huisdieren is een hogere zuigkracht gewenst. Voor tapijt is ook meer zuigkracht nodig dan voor een parketvloer.
  • Vloersoort: Sommige stofzuigers leveren extra’s opzetborstels voor diverse soorten vloeren. Harde vloeren dienen anders behandeld te worden dan laagpolig en hoogpolig tapijt.
  • Actieradius: De lengte van het snoer is handig om te weten.
  • Uiterlijk: Als laatste kun je ook nog kijken naar welk model of kleur je mooi vindt.

Je zou ook nog kunnen kijken naar de inhoud van de stofopvang, het vermogen in aantal watt, gewicht in kilo’s en het aantal jaar garantie. Het valt je wellicht ook op dat bij sommige stofzuigers de stofopvang transparant is. Dit is erg handig, omdat je op tijd kunt zien dat het reservoir vol is.

Service van Blokker

Wil je een zakloze stofzuiger kopen? Het handige aan stofzuigers zonder stofzak is dat deze altijd ready-to-go is. Je hoeft niet te checken of je nog stofzuigerzakken in huis hebt. In het assortiment van Blokker vind je stofzakloze stofzuigers van gerenommeerde merken. Bekijk bijvoorbeeld onze Philips stofzuigers, Rowenta stofzuigers, Bosch stofzuigers en Dirt Devil stofzuigers.

Blijf jij toch liever een vertrouwde traditionele stofzuiger gebruiken? Bekijk dan ook onze stofzuigers met stofzak. Ook raden we steelstofzuigers aan.

Profiteer bij Blokker.nl van de snelle levering en gratis verzending bij bestellingen vanaf €40,-. Bij veel van onze producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis. Bij Blokker ben je voor huishoudelijke apparaten altijd aan het juiste adres.

Heb je vragen over onze service? Lees dan onze veelgestelde vragen.