Vloerreiniger

Is schoonmaken ook niet jouw favoriete bezigheid? En ben je het liefst zo snel mogelijk weer klaar? Dan heb je een vloerreiniger nodig! Een vloerreiniger kun je zien als stofzuiger en elektrische dweil in één. Met een vloerreiniger kun je namelijk stofzuigen én dweilen tegelijkertijd. Daardoor ben je nog sneller klaar met de schoonmaak van de vloer. Bekijk het assortiment van Blokker en ontdek de vloerreinigers van onder andere Kärcher en Leifheit.

Het gemak van een vloerreiniger

Ben jij ook niet graag bezig met het regelmatig reinigen van je tapijt of harde vloeren? Als je zo snel mogelijk klaar wilt zijn, adviseren wij je een vloerreiniger. Een vloerreiniger zuigt, dweilt en stoomt tegelijkertijd je vloer. Hiermee bespaar je jezelf een hoop tijd en moeite.

Hoe werkt dat dan precies?

Je kunt de vloerreiniger vullen met kraanwater, maar ook met een fris ruikend schoonmaakmiddel. Terwijl je met de vloerreiniger over de vloer gaat, wordt het stof en vuil opgezogen én wordt de vloer direct gedweild. Je dweilt de vloer met het schone water, terwijl het vuile water direct weer wordt opgezogen. Daardoor is je vloer in één keer schoon én hangt er een frisse geur in je huis. Je vloer wordt ook nog eens snel droog, waardoor je niet lang hoeft te wachten om de kamer weer te betreden.

Ons assortiment vloerreinigers

In ons assortiment vind je populaire vloerreinigers, zoals de Kärcher vloerreinigers en Bissell vloerreinigers. Erg populair is de Kärcher Floor Cleaner FC 5. De Kärcher FC 5 verbruikt tot 85% minder water dan traditionele reinigingsmethoden, maar levert een aanzienlijk betere reinigingsprestatie. Deze Kärcher vloerreiniger kan worden gebruikt op alle standaard harde vloeren, of ze nu gemaakt zijn van hout, steen of kunststof. Ook de Bissell vloerreiniger CrossWave is zeer geschikt voor harde oppervlakken, vloerkleden en tapijt. De vloerreiniger wisselt naadloos tussen deze verschillende oppervlakken. De Bissell CrossWave 3-in-1 vloerreiniger is een helpende hand bij het weghouden van vuil. Dit is een zeer geschikte dagelijkse vloerreiniger.

Ontdek de vloerreinigers van populaire merken, zoals Kärcher, Bissell en Leifheit.

Service van Blokker

Wil jij het regelmatig reinigen van je huis zo eenvoudig en snel mogelijk doen? Dan raden we je aan om een vloerreiniger te kopen. Deze vloerreinigers zijn geschikt voor diverse soorten vloeren, zoals houten vloeren, stenen vloeren en kunststof vloeren. Daarnaast ben je véél sneller klaar en bespaart het vaak veel water.

Bij Blokker profiteer je van snelle levering én gratis verzendingen bij bestellingen vanaf €40,-. Bij veel producten geldt: vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis! Heb je vragen over onze service? Lees dan onze veelgestelde vragen.