Kabels (328)

HDMI kabel kopen bij Blokker

Je kent het woord HDMI vast wel of je hebt het wel eens voorbij horen komen, maar wat betekent het nou precies? HDMI staat voor High-Definition Multimedia Interface. Met de HDMI kabel wordt het mogelijk om beeld en audio te transporteren vanaf verschillende apparaten. Zo kun je bijvoorbeeld je laptop aansluiten op de televisie met de HDMI kabel en wordt zo het beeld en geluid weergegeven op de televisie. Blokker biedt verschillende HDMI kabels aan. Zo heb je een HDMI kabel van 10 meter of een HDMI 2.0 kabel.

Coax kabel

Het is heerlijk om thuis na een drukke dag op de bank te ploffen en je radio of televisie aan te zetten. Natuurlijk is het dan vervelend als de televisie stoort. Dit kan te maken hebben met de provider waar je zit, maar het kan ook aan de bekabeling liggen. De coaxiale kabel, ook wel coax kabel, zorgt ervoor dat internet, radio en televisie van verschillende providers binnenkomt in je huis. Hoe dikker de coaxkabel, hoe beter het beeld. Door te investeren in je coax kabel kun je ongestoord genieten van jouw favoriete TV show of film.

DVI kabel en Scartkabel

De DVI kabel en de Scartkabel lijken erg veel op de HDMI kabel, maar zijn toch net iets anders. Het verschil tussen HDMI en Scart is dat HDMI digitaal is en Scart is analoog. Digitale televisie is van een betere kwaliteit dan de analoge televisie. Het verschil tussen HDMI en DVI is dat de DVI alleen beeld ondersteund. Het geluid wordt niet overgebracht met een DVI kabel. Wil je alleen beeld overbrengen naar je televisie, of beeld en geluid? Blokker biedt verschillende kabels aan die aan deze eisen voldoen. Bekijk ons assortiment in de webshop of neem een kijkje in onze winkel.