Broodbakmachines

Een heerlijk versgebakken brood bij het ontbijt... Ga je voor een bruin brood of liever voor een wit brood? Wanneer jij je eigen brood wilt maken, dan kunnen de broodbakmachines van Blokker jou een handje helpen. Gooi de ingrediënten bij elkaar en meng het in een grote beslagkom. Leg het deeg in de broodbakmachine en laat het rijzen. Loopt het water al in de mond en wil je ook een broodbakmachine, neem snel een kijkje in onze webshop en kies de perfecte keukenmachine!

Verschillende kleuren broodbakmachines

Bij Blokker vind je verschillende broodbakmachines in diverse kleuren en van verschillende merken. Wij hebben onder andere Princess broodbakmachines, Inventum broodbakmachines, Primo broodbakmachines en Domo broodbakmachines. Bekijk de Inventum BM121B broodbakmachine bijvoorbeeld. Deze super functionele broodmachine is een echte aanwinst in jouw keuken. Maar een heerlijk notenbrood of kies je toch liever voor een bananenbrood? Wanneer je een zilverkleurige broodbakmachine wilt dan is de Caso BM1000 - Broodbakmachine misschien wel iets voor jou. Met deze moderne broodbakmachine maak jij een heerlijk vers brood in een mum van tijd.

Recepten voor in de broodbakmachine

Met een broodbakmachine kun je heel veel verschillende soorten broden maken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de broden heel luchtig te laten rijzen. Echter, voor degene die zijn brood iets voller wenst, dit kan natuurlijk ook. Bereid het deeg goed en stop er bijvoorbeeld een handje noten in. Je kunt natuurlijk ook een lekker bananenbrood of wortelbrood maken. Er zijn zoveel verschillende opties. Naast onze broodbakmachines hebben wij ook kookboeken voor inspiratie. Neem een kijkje en kies een lekker recept!

Over onze services

Wil je een broodbakmachine online kopen, dan raden wij je aan om het assortiment van Blokker te bekijken. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste broodbakmachines waarmee jij heel gemakkelijk je eigen verse brood kunt bereiden. Van zilverkleurige broodbakmachines tot zwarte broodbakmachines en van witte broodbakmachines tot aan blauwe broodbakmachines, bij ons vind je het allemaal!

Wist je dat wanneer jouw bestelbedrag €30,- of hoger is, je profiteert van gratis verzending op al jouw artikelen. Daarnaast kan je ook altijd een kijkje nemen tussen de veelgestelde vragen wanneer je een vraag hebt over onze service.