Broodroosters (206)

Broodrooster voor gemak

Met een broodrooster in huis maak je van elk sneetje brood iets lekkerders. Rooster je brood met de broodrooster voor ontbijt en smeer daar jam over, doe er een plakje kaas op of ga voor de Hollandse pindakaas. De toaster is ideaal wanneer je net wat meer bite wilt hebben aan je sneetje brood. Stel de gewenste temperatuur en tijd in om de broodjes niet te laten verbranden wanneer je ondertussen even snel iets anders wilt bereiden in de keuken. Het apparaat schakelt zichzelf gewoon weer uit!

Tosti apparaat en broodrooster ineen

Kies voor een broodrooster en tosti apparaat ineen om op dezelfde wijze je brood te roosteren. Hierbij is extra ruimte voor kaas, ham en andere kleine ingrediënten tussen het brood. Deze toasters hebben twee klemmen waar je de eigengemaakte tosti’s in kunt vastzetten. Deze klemmen zijn afstelbaar om ook dikkere plakken brood tussen te zetten. Dat is het grote voordeel van het broodrooster en tosti appraat ineen. Daarnaast kun je met deze broodrooster ook heel gemakkelijk bevroren tosti’s of brood laten ontdooien met de speciale opwarm- of ontdooifunctie!

Broodrooster kopen

Bekijk online het volledige assortiment aan broodroosters en tosti apparaten van merken als Bosch, Philips, Tristar, Severin en veel meer! De toasters zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de Hollandse keuken en ideaal voor een extra bite aan je brood. Maak een toast van je broodje of bouw je eigen tosti voor het ontbijt, de lunch of tijdens het diner. De broodrooster is vrijwel altijd te gebruiken!