Contactgrills (60)

Een fijne contactgrill kopen

De echte thuiskoks zullen het hier ongetwijfeld mee eens zijn: er gaat niets boven thuis lekker koken! Thuis kan je volledig je eigen gang gaan en zo creatief zijn als je zelf wilt. Dit geldt natuurlijk voor het diner, maar ook voor de lunch of zelfs voor het ontbijt. Er is één multifunctioneel keukenapparaat die je voor elke gelegenheid bruikbaar is; de contactgrill. Tosti voor ontbijt? of hamburgers voor de lunch? een contactgrill kan het allemaal. Blokker heeft voor jou een ruim assortiment contactgrillen waarmee je unieke gerechten kunt bereiden. In het assortiment van Blokker vind je contactgrills in verschillende formaten met verschillende gebruiksfuncties. Daar zit dus gegarandeerd jouw ideale contactgrill tussen!

Tosti grills en panini ijzers

Blokker heeft vele verschillende contactgrills in het assortiment, waarmee je talloze gerechten kunt bereiden. Zo zet je eenvoudig en snel een heerlijk stukje saté of een eigengemaakte sandwich op tafel. Blokker heeft bijvoorbeeld tosti grills. Met deze contactgrills maak je een heerlijke tosti waar je veel verschillende ingrediënten op kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan een tosti met mozzarella met ham, ui en tomaat of ga voor een exotische tosti met ananas. Daarnaast heeft Blokker panini ijzers. Met de panini ijzers maak je eenvoudig een lekker broodje klaar voor de lunch of als tussendoortje. Verder zijn deze contactgrills ook prima geschikt om biefstuk, varkenshaas of ander vlees te bereiden. Jij bepaalt zelf wat voor lekker gerecht je bereidt!

Grill apparaat van Blokker

In het assortiment contactgrills van Blokker vind je grill apparaten in vele verschillende modellen. Daarnaast heeft Blokker alleen de beste merken uitgekozen zoals: Tefal, Princess en Tristar. Met deze contactgrills kun je nog lang genieten van jouw overheerlijke gerechten. Ben je benieuwd met welke contactgrills jij een heerlijk gerecht klaarmaakt? Bekijk dan de collectie contactgrills bij Blokker online!