Contactgrills

Een contactgrill kan naar onze mening eigenlijk niet ontbreken in de keuken! Een contactgrill is een ontzettend veelzijdig apparaat. Natuurlijk maak je binnen een enkele minuten de lekkerste panini’s en tosti’s klaar, maar een contactgrill kan nog veel meer! Een contactgrill gebruik je namelijk ook om makkelijk vlees, groenten en vis te bereiden. Zo maak je binnen een handomdraai de lekkerste en gezondste maaltijden klaar met een contactgrill. Blokker heeft een ruim assortiment contactgrills binnen verschillende prijsklassen. Daarnaast vind je bij ons verschillende merken contactgrills.

Een contactgrill van Blokker

Vlees, vis en groene op een snelle en gezonde manier klaarmaken? Dat doe je met een contactgrill. Wil je het nog gezonder maken? Ga dan voor een contactgrill met een goede aanbaklaag. Hierdoor heb je geen extra olie of vet nodig om in te bakken. Dit maakt het koken met een contactgrill nog gezonder! Door een slimme thermostaat en een grill die ultra compact is, maak je jouw maaltijd heel snel klaar. Door de ideale temperatuur in te stellen,worden de ingrediënten perfect gaar gegrild. Zo heb je nooit overgare groenen of een stukje rauw vlees. Hou jij er ook zo van om met vrienden of familie te eten? Dan zijn er contactgrillen die je in een handomdraai omtovert tot een tafelgrill. Op een tafelgrill kan iedereen zijn eigen eten bereiden. Veel contactgrills hebben uitneembare platen, waardoor je ze makkelijk kunt afwassen. Een enkeling heeft zelfs verwisselbare platen, waarmee je jouw contactgrill makkelijk kunt omtoveren naar wafelijzer of tosti grill. Bij Blokker vind je contactgrills van verschillende merken als een Tefal contactgrill, Tristar contactgrill of Princess grill compact. Koken en tafelen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Een fijne contactgrill kopen

Van een multifunctioneel keukenapparaat wordt iedere thuiskok blij! Thuis kan je volledig je eigen gang gaan en zo creatief zijn als je zelf wilt. Een tosti voor ontbijt, burger voor lunch en stukje vis als avondeten, met een contactgrill maak je het gemakkelijk klaar! In het assortiment van Blokker vind je de contactgrill in verschillende formaten en met verschillende gebruiksfuncties en vergelijkbare technieken. Met de contactgrills van Blokker kun je talloze gerechten bereiden. Gebruik de contactgrills als tosti grills of tosti ijzers en maak in een handomdraai een lekkere tosti klaar. De tosti grills zijn super makkelijk te gebruiken en ultra compact. Vlees, vis en groenten maak je ook makkelijk klaar met deze grills. Een super multifunctionele grill dus!

Service van Blokker

Heb je jouw ideale contactgrill gevonden? Bestel hem dan nu gemakkelijk bij Blokker! Vandaag voor 22.00 uur besteld, is morgen al in huis! Zo zet je morgen gemakkelijk een lekkere vlees-, groenten- of vismaaltijd op tafel! Bij ons profiteer je bij een bestelling boven de €40,- van gratis verzending! Heb je vragen over onze service? Bekijken dan onze algemene voorwaarde of veelgestelde vragen pagina!