Hakmolens (30)

Hakmolen, groentesnijder en hakmachine kopen bij Blokker

Met een hakmolen mix of pureer je snel en gemakkelijk allerlei soorten voedsel. Van tomaten tot aan uien en van noten tot aan ijs, bijna niks is te gek voor deze handige keukenmachine. Een hakmolen staat ook wel bekend als groentesnijder of hakmachine en bij Blokker hebben we een ruim aanbod aan de beste machines van verschillende merken. Hakmolens zijn ook steeds eenvoudiger schoon te maken en de meeste onderdelen zet je met gemak in de afwasmachine. Wil jij graag zelf die ene lekkere pesto maken of heb je geen zin meer in al dat snijwerk? Koop een hakmolen bij Blokker en bespaar tijd én moeite in de keuken.

Hakmolens van diverse merken

In ons assortiment vind je hakmolens van veel verschillende merken. Iedere hakmachine heeft een eigen, uniek design en beschikt over specifieke kenmerken. Bij Blokker vind je hakmachines in de leukste kleuren, zo is er voor iedere keuken wel een match te vinden. Wat dacht je van een strakke zwarte en roestvrij stalen hakmolen van het merk Kenwood of toch liever een compacte, witte chopper hakmolen van het merk Tefal, ideaal voor op reis! Of je nu voor een grote of kleine hakmolen gaat, alle hakmolens in ons assortiment zijn van een uitstekende kwaliteit en hakken bijna ieder ingrediënt tot fijne stukjes, precies zoals jij dat wilt.

Hakmolen online bestellen

Wil je een hakmolen bestellen? Bij Blokker vind je hakmolens in verschillende formaten en van de beste merken. Selecteer eenvoudig in het linkermenu jouw voorkeuren en kies een favoriet! Wil je graag meer informatie of ons assortiment hakmolens in het echt bekijken, kom dan snel langs bij een Blokker filiaal bij jou in de buurt. Wij helpen je graag verder op weg!