Snijmachine voor in de keuken kopen bij Blokker

Snij de gewenste dikte van jouw eetwaren met de snijmachines verkrijgbaar in de webshop van Blokker! De snijmachines zijn erg makkelijk in gebruik. Stel de dikte in, plaats het eetwaren in het apparaat en begin met snijden. Op deze manier krijg je altijd de gewenste dikte van vlees, groente, fruit, brood en kaas. Bekijk snel het assortiment in de webshop van Blokker en bestel jouw snijmachine direct online!

Van broodsnijmachine tot vleessnijmachine

Niets is lekkerder dan de geur van vers afgebakken brood in de ochtend. Wanneer je deze zelf maakt, is het fijn om het brood in gelijke plakken te snijden. Kies dan voor een broodsnijmachine verkrijgbaar bij Blokker. Naast broodsnijmachines vind je bij ons ook nog vleessnijmachines. Koop een stuk ham of beef en snij deze in de gewenste dikte. Het overgebleven vlees bewaar je in de vriezer en deze pak je er weer uit wanneer je gesneden vlees weer op is.

Spiraalsnijder voor al jouw groente

Op zoek naar een gezondere versie van spaghetti? Met een spiraalsnijder kun je verschillende groente in slierten snijden. Plaats wortel of courgette in de snijder, draai deze door de snijder en binnen enkele ogenblikken heb je een gezonde versie van spaghetti op je bord liggen! Of je nou opzoek bent naar een broodsnijmachine, een vleessnijmachine of een spiraalsnijder, bij Blokker ben je aan het goede adres. Op onze webshop vind je een ruim assortiment aan snijmachines van verschillende merken. Bekijk het aanbod en bestel jouw snijmachine direct online of neem een kijkje in een van onze filialen bij jou in de buurt.