Vleesmolens kopen bij Blokker

Voor iedere kok met een liefde voor vlees, zijn de vleesmolens uit de webshop van Blokker de ideale uitkomst. Met de vleesmolens bereid je in een handomdraai heerlijk gehakt. Plaats het vlees samen met je favoriete kruiden op het plateau en laat het krachtige apparaat zijn werk doen. De vleesmolens zijn verkrijgbaar in verschillende formaten waardoor er altijd wel een gepaste bij zit voor jouw keuken. Ook komen de machines met verschillende accessoires en messen. Zo bereid je jouw vlees precies zoals jij dat wilt!

Gehaktmolen

De primaire functie van de vleesmolen is natuurlijk het malen van vlees. De vleesmolen wordt ook wel gehaktmolen genoemd. De eerste gedachte bij een gehaktmolen is vaak een handmatig apparaat, maar in de webshop van Blokker zijn ook elektrische gehaktmachines te vinden. Hiermee gaat het zelf maken van gehakt net ietsjes sneller en wordt het nog leuker. Als je zo veel mogelijk uit het apparaat wilt halen, kies dan voor een gehaktmachine met een opzetstuk voor het vullen van worsten. Zo maak je zelf de lekkerste worsten!

Elektrische vleesmolens

Ben jij de handmatige vleesmolen zat of ligt jouw voorkeur al bij elektrische apparaten? Het ruime assortiment van Blokker biedt verschillende elektrische vleesmolens van verschillende merken. De elektrische vleesmolens hebben krachtige motoren en beschikken over een overbelastingsbeveiliging. De elektrische vleesmolens zijn erg multifunctioneel. Naast vlees zijn ze ook te gebruiken voor het versnipperen van andere voedingsmiddelen zoals groenten en kaas. Voor welke vleesmolen ga jij? Bestel vleesmolens direct online in de webshop van Blokker of neem een kijkje in één van onze winkels bij jou in de buurt!