Koffiemachines en toebehoren

Een kopje koffie kun je thuis op veel manieren maken. De een gebruikt nog altijd het liefst een oud en vertrouwd koffiezetapparaat, terwijl de ander pas echt aan de dag kan beginnen na een kopje uit een cupjes- of koffiepadmachine. Smaken verschillen nu eenmaal toch? Bij Blokker heb je in elk geval een ruime keuze als je nieuwe koffiemachines en toebehoren zoekt. Kies het apparaat of de accessoires van jouw voorkeur en bestel alles heel gemakkelijk online. Wij bezorgen het dan gratis bij je thuis als de bestelwaarde minimaal € 40,- is. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur? Dan heb je morgen je bestelling al in huis!

Wat heb je precies nodig op koffiegebied?

Wil je een compleet nieuwe koffiemachine aanschaffen of gaat het vooral om koffiemachine-onderdelen en koffiemolens en melkopschuimers bij je zoektocht? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig in ons ruime assortiment. En wil je je koffieapparaat een keertje goed gaan schoonmaken? Neem dan een kijkje bij de afdeling onderhoud en reiniging. Om je te helpen bij het maken van je keuze kun je op onze website zelf een voorselectie maken. Klik dan links op de pagina en filter op de eigenschappen die jij belangrijk vindt. Zo kom je vanzelf uit bij de koffiemachines en toebehoren die het beste bij jou passen.

Bestel koffiemachines en toebehoren direct online

De kans is groot dat er in onze Blokker-winkels koffiemachines staan die je direct kunt kopen. Hoe je dat te weten komt? Je ziet bij de producten in onze webshop altijd meteen hoe het gesteld is met de winkelvoorraad. En wat ook handig is om te weten: sommige klanten hebben beoordelingen achtergelaten in onze webshop. Weet je hierdoor inmiddels welk koffieproduct je wilt gaan kopen? Bestel het dan gemakkelijk online. Je kiest je product, vult je adresgegevens in en verricht de betaling. Wij bezorgen je bestelling dan zo snel mogelijk bij je thuis. Na je aankoop toch niet helemaal tevreden? Je kunt je bestelling heel gemakkelijk en gratis retourneren. Dat is de service van Blokker!