Melkopschuimer voor een lekkere cappuccino

Met een melkopschuimer kun je ieder bakje koffie omtoveren in een heerlijk zelfgemaakte cappuccino of koffie verkeerd. Dat doe je met slechts één druk op de knop! De losse melkopschuimer is niet alleen ideaal voor de koffie, maar ook voor gerechten die een toefje opgeklopte melk nodig hebben. Zo kun je de melk met de melkopschuimer heel gemakkelijk koud en warm opschuimen. Stel het apparaat op de juiste temperatuur in, en binnen een korte tijd is de melk al opgeschuimd. Ideaal toch?

Senseo melkopschuimer

Bij Blokker zijn er verschillende melkopschuimers te verkrijgen. De Senseo melkopschuimer is een grote favoriet onder vele liefhebbers van koffie. Melk opschuimen met de Senseo melkopschuimer is namelijk erg gemakkelijk. Stel de gewenste temperatuur en snelheid in, druk op de knop en binnen een paar minuten creëer je al je meest geschikte opgeschuimde melk! Deze elektrische melkopschuimers maken van jouw gerecht of koffie een waar genot.

Melkopschuimer kopen

Heb je geen koffieapparaat in huis, maar heb je wel zin in een cappuccino? Dan komt de losse elektrische melkopschuimer goed van pas! Op deze manier kun je alsnog een heerlijke cappuccino bereiden. Dit is natuurlijk ook ideaal wanneer er visite langskomt die trek hebben in een lekkere cappuccino. Wil je een melkopschuimer kopen? Bekijk dan online het assortiment van Blokker. Wij hebben melkopschuimers van bekende merken als Philips, Inventum, Caso, Severin en vele anderen. Er is altijd wel een melkopschuimer binnen ons assortiment die bij jou past!