Combimagnetrons (56)

De efficiënte combimagnetron

Een combimagnetron is zeer efficiënt en ideaal om ruimte te besparen in de keuken. Sommige keukens zijn net niet groot genoeg om een losse oven en magnetron kwijt te kunnen en daarvoor is de combimagnetron een prachtige uitvinding. Warm je soep van gisteren binnen enkele minuten op in de combimagnetron, als voorafje, om vervolgens je ovenschotel in hetzelfde apparaat te plaatsen als hoofdgerecht. De multifunctionele combimagnetron is perfect voor de minder multifunctionele mens; alles kan in een!

Opwarmen, ontdooien, grillen, bakken…

Het zal je niet verrassen dat de combimagnetron vrijwel alles kan met eten. Je kunt zowel etenswaren opwarmen als ontdooien en zelfs grillen. Daarnaast zorgt de voorverwarmfunctie ervoor dat je gerecht altijd op de juiste temperatuur de combi oven ingaat. En verder beschikken de meeste combimagnetrons over meer dan tien verschillende automatische kookprogramma’s. Het uitneembaar draaiplateau zorgt er daarnaast voor dat je zonder problemen je gerecht in de combi oven doet en de digitale timer met geluidssignaal zorgt er weer voor dat je het op het juiste moment eruit haalt.

Krachtige combimagnetrons

Het vermogen van een combimagnetron kan oplopen tot zo’n 2500 watt met verschillende power levels; dat maakt de combi oven erg krachtig en geschikt voor vrijwel elk gerecht. Wil je een krachtige combimagnetron kopen, dan ben je bij Blokker bij het juiste adres. De combi ovens van Siemens zijn van goede kwaliteit, zo ook de Whirlpool combimagnetron, de Inventum combimagnetron en vele andere merken die Blokker aanbiedt. Maak je keuze en maak het leven weer net iets gemakkelijker!